چگونگی روند تورم بر پوشش بیمه عمر
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB14_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 128
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مالی مهندسی مالی و مدیریت ریسک
چکیده
تورم عبارت است از افزایش آرام و یکنواخت قیمت ها در طول زمان و این امر حقیقتی است مربوط به زندگی مالی. تورم یک نیرویمالی «ساکت» است که به راحتی نادیده گرفته می شود و همواره ارزش بسیاری از دارایی های ما را کاهش می دهد. مشاهده اثر تورم به صورت روزانه دشوار است؛ تنها زمانی می توان این اثر را مشاهده کرد که به عقب باز گشته و یک دوره زمانی را در نظر بگیریم.در طول زمان، تورم ممکن است به صورت یکنواخت توان خرید بیمه عمر ما را کاهش دهد. تورم می تواند بر ما به عنوان دارندگان حقبیمه اثر منفی داشته باشد. بسیاری از حق بیمه های امروزی دارای قیدهایی هستند (تحت شرایط ویژه) که به مالکان اجازه می دهد تا به هنگامزنده بودن، به بخشی از مستمری پس از فوت بیمه عمر دسترسی داشته باشند. به راحتی امکان دارد که حس اشتباهی از امنیت در مورد پوششبیمه ای خود داشته باشیم و فراموش کنیم که تورم جاری می تواند به تدریج قدرت خرید آن را در طول زمان از بین ببرد. ممکن است که میزانمناسبی از پوشش بیمه را امروزه داشته باشیم، اما همین پوشش بیمه ای ممکن است ۵ تا ۱۰ سال آینده قدرت خرید کمتری داشته باشد. با درکاین مطلب که چگونه تورم بر پوشش بیمه عمر ما اثر می گذارد، بهتر می توانیم بیمه های خود را مدیریت کنیم تا خود و خانواده خود را از نظرمالی ایمن نگه داریم.کلیدواژه ها
بیمه عمر، تورم، مستمری، سرمایه گذاریمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.