کاربرد نرم افزار CMMS در تعمیرات نگهداری هسته
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA27_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 94
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
چکیده
مدیریت نگهداری در یک عملیات صنعتی بزرگ، پیچیده است و تاثیر بسزایی نیز بر سودآوری کسب و کار دارد. مدیریت موثر این فرآیند بدون پشتیبانی مبتنی بر رایانه تقریبا غیرممکن است، و دستیابی به اجرای موفقیت آمیز این سیستم ها به یک برنامه مدیریت تغییر عمده در طول سال ها نیاز دارد. بنابراین تعجب آور نیست که در بین سازمان های بزرگ در سراسر جهان نرخ موفقیت پایینی در پیاده سازی یک سیستم مدیریت تعمیر و نگهداری کامپیوتری (CMMS) برای پشتیبانی از قابلیت اطمینان و عملکرد بهبود یافته، وجود دارد. CMMS ، در تعمیرات نگهداری هسته ای کاربردهای متعددی دارد. این سیستم ها با ارائه اطلاعات دقیق و به روز در مورد وضعیت تجهیزات و دارایی ها، به مدیریت بهینه تر فرآیندهای نگهداری کمک می کنند. استفاده از CMMS می تواند به کاهش زمان خرابی ها، افزایش بهره وری و کاهش هزینه های نگهداری منجر شود. در حوزه هسته ای، جایی که ایمنی و دقت بسیار حیاتی است،CMMS می تواند به پیش بینی خرابی های احتمالی و برنامه ریزی تعمیرات پیشگیرانه کمک کند. همچنین، با استفاده از داده های جمع آوری شده توسط سنسورها و سیستم های نظارتی، CMMS می تواند به تحلیل الگوهای عملکردی و شناسایی نقاط ضعف احتمالی در تجهیزات کمک کند. این امر به نوبه خود به جلوگیری از خرابی های غیرمنتظره و تضمین عملکرد مطمئن تجهیزات کمک می کند.کلیدواژه ها
CMMS ، پیاده سازی ، دلایل کم موفقیت ، مدیریت تغییر ، مدیریت نگهداریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.