بررسی تاثیر یادگیری اجتماعی با تقویت خودپنداره ی دانش آموزان ابتدایی چابهار
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_3202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 74
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی،آموزگار دبستان حضرت رقیه، آموزش و پرورش چابهار
لیسانس ابتدایی، آموزگار دبستان حضرت رقیه، آموزش و پرورش چابهار
کاردانی ابتدایی، آموزگار دبستان دخترانه حضرت رقیه آموزش و پرورش چابهار
کارشناس ارشد مدیریت ورزشی گرایش بازاریابی ،مربی تربیت بدنی دخترانه حضرت رقیه آموزش و پرورش چابهار
چکیده
هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تاثیر یادگیری اجتماعی با تقویت خودپنداره ی دانش آموزان ابتدایی چابهار است که به صورت توصیفی -همبستگی با بهره مندی از پرسشنامه سه سوالی با ضریب آلفای کرونباخ ۷۸۵/ و جامعه ی آماری کل دانش آموزان و انتخاب ۶۷۵ دانش آموز به عنوان نمونه آماری در اردیبهشت ۱۴۰۳ انجام شد، مفهوم خودپنداره با مفهوم عزت نفس و احساس خشنودی از زندگی ارتباطنزدیک دارد.هر فردبه خصوصهر نوجوان یک عقیدهمخصوصو تصورذهنی ازوضع خودداردوبه طریقی درذهن خودآنرامنعکس می سازد. این تصورذهنی بر اثر تجاربشخصی وتاثیر دنیای خارجدراو به وجودمی آید وکودکونوجوان یک نظر ثابت وپایدارازمحیط و ازشخص خودو از ارتباطخودبامحیط بدست می آورد یادگیری اجتماعی یک نظریه یادگیری و رفتار اجتماعی است که پیشنهاد می کند که رفتارهای جدید را می توان از طریق مشاهده و تقلید از دیگران به دست آورد. این نظریه بیان می کند یادگیری یک فرایند شناختی است که در یک زمینه اجتماعی شکل می گیرد و می تواند از طریق مشاهده یا آموزش مستقیم باشد براساس استنباط های انجام شده یادگیری اجتماعی با خودپنداره ی مثبت ، اجتماعی و تحصیلی دارای رابطه مثبت ومعنی داری است . پیشنهاد می شود در پژوهش های آتی پیرامون ابعاد خودپنداره مقالاتی نوشته شود.کلیدواژه ها
یادگیری اجتماعی ،خودپنداره مثبت ، دانش آموزان ابتداییمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.