آموزش ضرب ریاضی پایه سوم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_2095
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
کارشناسی ،آموزش ابتدائی ، دانشگاه فرهنگیان زینب کبری (س)کازرون،اداره آموزش و پرورش شهرستان جهرم،آموزگار پایه سوم آموزشگاه زینب کبری (س)
کارشناسی ،آموزش ابتدائی ، دانشگاه فرهنگیان زینب کبری (س)کازرون،اداره آموزش وپرورش شهرستان جهرم،آموزگار پایه پنجم آموزشگاه زینب کبری (س)
کارشناسی ،آموزش ابتدائی ، دانشگاه فرهنگیان زینب کبری (س)کازرون،اداره آموزش و پرورش شهرستان جهرم، آموزگار پایه ششم آموزشگاه زینب کبری (س)
چکیده
پژوهش حاضر در زمره پژوهش های کیفی و از نوع درس پژوهی می باشد. این پژوهش با هدف فرهنگ سازی و نهادینه کردن درس پژوهی در جهت ایجاد مدارسی همیشه یادگیرنده و هم چنین تربیت معلمانی متخصص و پژوهنده با دخالت دادن مجریان آموزشی در بررسی و تحلیل محتوای تدریس شده می باشد.در راستای تحقق گام های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تیم درس پژوهی در آموزشگاه زینب کبری (س) ایجاد شد و با دعوت از والدین و از طریق پرسشنامه و مصاحبه حضوری پرچالش ترین مبحث ریاضی پایه سوم،آموزش ضرب،انتخاب شد. موضوع انتخاب شده توسط سرگروه آموزشی و بیست نفر از همکاران با تجربه پایه سوم تایید گشت .در ابتدا طرح درسی مبتنی بر دست ورزی و استفاده از دست سازه های آموزشی طراحی و اجرا گردید؛ پس از اجرا و یافتن موانع آموزشی طرح درس دوم مبتنی بر یادگیری مشارکتی و با تاکید بر کاربرد ریاضیات در زندگی روزمره دانش اموزان اجرا و مورد تایید ناظران قرار گرفت . از یافته های این پژوهش می توان افزایش توانمندی حرفه ای معلمان، هم آموزی و دگر آموزی ، بهبود تفکر انتقادی و قدرت استدلال و تحلیل ، فعال و پویا شدن کلاس درس و بهبود یادگیری دانش اموزان نام برد.کلیدواژه ها
درس پژوهی ، ضرب ، یادگیری مشارکتیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.