استفاده معلمان از فناوری هوش مصنوعی و بکارگیری آن در فرایند یاددهی -یادگیری به منظور پرورش دانش آموزانی به روز و خلاق

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_1938
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه تیموری محمدآبادی

کارشناسی، علوم تربیتی، آموزش و پرورش خلیل آباد

چکیده

هدف از این پژوهش استفاده معلمان از فناوری هوش مصنوعی و بکارگیری آن در فرایند یاددهی -یادگیری به منظور پرورش دانش آموزانی به روز و خلاق است . درعصر فناوری و تحولات سریع جوامع امروز، نقش هوش مصنوعی به عنوان یکی از عوامل کلیدی در بهبود و ارتقا فرآیند آموزش و یادگیری به شدت اهمیت یافته است . روش پژوهش حاضر به صورت مروری و با مرور اسناد و متنون موجود در این زمینه انجام شده است . شناسایی نیازها و توانمندی های دانش آموزان، شخصی سازی آموزش با توجه به ویژگی های هر دانش آموز، ایجاد تجربه های یادگیری متمایز و جذاب با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی ، و ارتقا مهارتهای مسئله گری و تفکر انتقادی در دانش آموزان به عنوان جوانب کلیدی در آموزش و یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی است و تاثیرات اجتماعی و فرهنگی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری به عنوان نکته ای مهم بر شمرده شده است و اهمیت مساوی سازی فرصت های آموزشی و ایجاد توازن در دسترسی به آموزش به عنوان نکته ای مهم که باید مدنظر مسئولان آموزش و پرورش قرار گیرد بیان شده است . ، استفاده از فناوری های نوین ، از یک سو برای معلمان ابزارهای قدرتمندی را فراهم می کند تا به طور دقیقتری نیازها و توانمندی های هر دانش آموز را تحلیل کنند و برنامه های آموزشی را به طور شخصی سازی شده طراحی کنند و از سوی دیگر، دانش آموزان با تجربه های آموزشی متمایز و جذابتر مواجه می شوند که از ترکیب فناوری و تعامل بهره می برند. این امر توانایی دانش آموزان را در یادگیری افزایش داده و اشتیاق آنها برای ادامه ی مسیر تحصیلی را تقویت می کند.

کلیدواژه ها

فناوری هوش مصنوعی ، فرایند یاددهی -یادگیری ، دانش آموزان به روز و خلاق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.