بررسی مشکلات و راهکارهای املا نویسی در مدارس ابتدایی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_1262
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 131
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ستاره قربانی

کارشناسی مدیریت بازرگانی، آموزگار مقطع ابتدایی

چکیده

دوره ی دبستان، پایه و اساس مقاطع تحصیلی بعدی است . در این دوره، می توان پایه ی اول ابتدایی را مهم تر از مقاطع دیگر دانست . هرچه دانش آموزان در این پایه تحت نظر آموزش اصولی باشند، یادگیری در پایه های تحصیلی بعدی برایشان سریع تر و راحت تر خواهد بود. دروس فارسی و ریاضی ، دو درس بسیار مهم و پرکاربرد محسوب می شوند که در پایه ی اول ابتدایی ، زمان بیشتری برای آنها در نظر گرفته شده است . در صورتی که دانش آموزان درس فارسی املای کلمات را به خوبی یاد نگیرند، برای یادگیری دروس دیگر با مشکل مواجه می شوند. یکی از مشکلات افت تحصیلی و دغدغه های برخی والدین ، ضعیف بودن کودکشان در درس املا است . ضعف دراملا می تواند دلایل مختلفی از جمله آموزش غیراصولی ، غیبت های بیش از حد دانش آموز، بی سوادی یا کم سوادی والدین .داشته باشد.باتوجه به این که درس املا بنای علمی در یادگیری سایر دروس است و توجه به این مهم ، یکی از ضروریات نظام آموزشی ماست و از طرفی روشهای متداول املا نمی تواند راه گشای مشکلات آموزشی در این درس باشد، لذا در این مجموعه سعی شده است چندین روش متنوع و جالب برای املا و تصحیح آن ارائه شود. تا از همین ابتدای سال تحصیلی با یاری اولیا و آموزگاران در افزایش توانمندی دانش آموزان تلاش شود.در این مقاله نویسنده سعی دارد به بررسی مشکلات املا نویسی در مقطع ابتدایی بپردازد . برای این منظورنویسنده ابتدا نگاهی کوتاه به تعریف املا و مهارتهای نوشتن پرداخته و در ادامه به بررسی اهمیت دوره ابتدایی میپردازد. سپس به بررسی اهمیت املا در دوران ابتدایی و نهایت راهکارهایی برای حل مشکلات املا نویسی در مدارس و معلمان پیشنهاد میدهد. امید است مقاله پیش رو برای معلمان آموزش و پرورش مقطع ابتدایی مفید واقع شود.

کلیدواژه ها

املا، مقطع ابتدایی ، چالش ها و راهکارها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.