بررسی کارکردها و فواید زنگ ورزش و تربیت بدنی در مدرسه

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_1042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 78
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا صالحی کهریزسنگی

کارشناسی ارشد، تربیت بدنی و علوم ورزشی )روانشناسی ورزشی(، دانشگاه اصفهانآموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر، آموزشگاه متوسطه دوم عماد سیادت

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی کارکردها و فواید زنگ ورزش و تربیت بدنی در مدرسه می باشد. فعالیتهای ورزشی یکی از مهمترین ابزارهای شاداب سازی دانش آموزانی است که در رشته های مختلف ورزشی فعالیت کرده و در کنار درس و تحصیل به امر ورزش اهتمام دارند و از نظر پیشرفت و موفقیت تحصیلی سرآمدتر هستند. در مقابل دانش آموزان افسرده و کسانی که نشاط اجتماعی و شادابی ندارند، به مراتب با افت تحصیلی بیشتری مواجه می شوند. بنابراین انجام فعالیت های ورزشی موجب تقویت و ایجاد توانایی در مهارتهای اجتماعی شده و در بعد فرهنگی نیز دانش آموزان را به رشد و پیشرفت سوق می دهد. بنابراین برای پیشرفت تربیت بدنی و تامین نسل های سالم و تندرست باید پیش بینی های لازم و سرمایه گذاری قوی و اساسی در این زمینه صورت پذیرد. تربیت بدنی و ورزش، بخش مهمی از برنامه آموزشی مدرسه و فرایند تربیت و پرورش کودک و نوجوانان را تشکیل می دهد. دستیابی به اهداف آموزشی تربیت بدنی در سه حیطه شناختی ، عاطفی ،اجتماعی و روانی حرکتی فقط از راه بررسی آموزشی ، هدفمندی ، برنامه ریزی و استفاده از طرح درس امکان پذیر است . اهداف تعلیم وتربیت در مدارس، از طریق ارانه دروس مختلف به دانش آموزان تحقق می یابد. در کل می توان گفت که برنامه های استاندارد تربیت بدنی رشدی سبب افزایش توانایی های شناختی دانش آموزان می شود و پیشنهاد می شود که معلمین تربیت بدنی در کلیه مقاطع تحصیلی از برنامه های استانداردی که در جهت ارتقاء قابلیت های حرکتی و شناختی دانش آموزان و همچنین سلامتی روحی و روانی انها در امر آموزش است استفاده کنند.

کلیدواژه ها

ورزش، تربیت بدنی ، مدارس، سلامت جسمانی ، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.