بررسی ویژگی های دانش آموزان مبتلا به اختلال خواندن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0892
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 74
نویسندگان
فوق دیپلم آموزش ابتدایی، آموزگار ابتدایی
چکیده
اختلال خواندن را باید از عوامل بسیار مهم ترک تحصیل و افت تحصیلی و سایر تبعات روان شناختی در بین دانش آموزان برشمرده از این رو استفاده از روش هایی که بتواند بر اختلال خواندن موثر باشند بسیار حائز اهمیت است. با توجه به این که همچنان شاهد افزایش شیوع اختلالات یادگیری ویژه در مدارس ایران هستیم و روشهای درمانی مختلف نتایج چندان موفقی به همراه نداشته اند و همچنین با توجه به خلا مطالعات علمی و گسترده و دقیق درباره اثر بخشی روشهای درمانی به کار گرفته شده مطالعه حاضر با هدف بررسی ویژگی های دانش آموزان دارای اختلال خواندن می باشد. اختلال یادگیری ویژه اختلال رایج فرایندهای تحولی با منشا عصبی است که به صورت مداوم و معناداری یادگیری دانش آموز را در حوزه های تحصیلی مختلف درسی تحت تاثیر قرار می دهد انجمن روان پزشکی آمریکا ۲۰۱۳ هالاهان، پولین کافمن و بدار ۲۰۲۰) این اختلال شامل اختلال یادگیری ویژه با آسیب خواندن در خرده مهارتهای ) خواندن کلمه دقت نرخ خواندن سیالی درک مطلب خواندن میباشد. روش گرد آوری اطلاعات در این پژوهش از نوع توصیفی و کتاب خانه ای می باشد .کلیدواژه ها
خواندن اختلال یادگیری اختلال خواندنمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.