عوامل موثر بر خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0810
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 143
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی خالق خواه

استاد تمام گروه علوم تربیتی، دانشگاه محقق اردبیلی

زهرا عباسی مصلح

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت و برنامه ریزی آموزش عالی، دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

تحقیقات علمی و پژوهش های دانشجویی نقش بسیار مهمی در توسعه دانش علمی و پیشرفت جامعه دارند. یکی از عوامل کلیدی موفقیت در انجام پژوهش ها، خودکارآمدی پژوهشی است که به معنای اعتقاد به توانایی خود برای انجام با موفقیت فعالیت های پژوهشی است . افزایش خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان می تواند به بهبود عملکرد، افزایش انگیزه، و افزایش پایداری آنها در زمینه تحقیقاتی کمک کند. در این پژوهش ، به بررسی عوامل موثر بر خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان می پردازیم . مطالعه این عوامل و شناخت بهتر آنها می تواند به ارائه راهکارهایی برای افزایش خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان و بهبود کیفیت تحقیقات آنها منجر شود. از جمله عواملی که در این پژوهش بررسی خواهند شد می توان به تجربیات گذشته ، حمایت اجتماعی ، محیط پژوهشی ، اعتقاد به توانایی شخصی ، هدف گذاری موثر، و مهارتهای ارتباطی اشاره کرد. امید است که نتایج این پژوهش به توسعه راهکارهایی برای افزایش خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان کمک کرده و در بهبود کیفیت تحقیقات آنها موثر باشد

کلیدواژه ها

خودکارآمدی ، خودکارآمدی پژوهشی ، دانشجویان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.