بررسی آموزش مبتنی بر روش یادگیری معکوس بر تقویت روحیه پرسشگری دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0737
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 110
نویسندگان
کارشناسی طراحی والگو سازی پوشاک، آموزگار ابتدایی، آموزش وپرورش ناحیه یک سنندج
کارشناسی الهیات، آموزگار ابتدایی، آموزش وپرورش ناحیه یک سنندج
کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار ابتدایی، آموزش وپرورش ناحیه یک سنندج
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، آموزگار ابتدایی، آموزش وپرورش ناحیه یک سنندج
چکیده
برای تغییر در روشهای آموزش سنتی آموزش، برخی از مربیان تربیتی امروزه به شدت از آموزش معکوس حمایت می کنند. در این روش، دانش آموز خودش محتوای دروس را از طریق ویدئوهای آموزشی ، کتابها، وبسایت ها و وبلاگها در خانه مشاهده و مطالعه می کند و از ساعات کلاس درس به صورتکاملا کاربردی و مفید در جهت انجام تمرین و تکلیف به صورت گروهی در جهت تحکیم و تقویت مفاهیم اساسی که دانش آموز در خانه درک کرده است ، استفاده می شود. با انفجار ویدیوها و دیگر رسانه های تصویری در اینترنت ، دانش آموزان باید قادر باشند فایل های تصویری حرفه ای بسازند تا با همسالان خود به اشتراک بگذارند و هرگونه پرسشی که دارند از همکلاسی ها و معلم خود بپرسند. لذا پژوهش حاضر با هدف بررسی آموزش مبتنی بر روش یادگیری معکوس بر تقویت روحیه پرسشگری دانش آموزان انجام گرفت . این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش، توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه مورد مطالعه پژوهش را دانش آموزان شهر سنندج تشکیل دادند، ابزار گردآوری دادهها شامل پرسشنامه روحیه پرسشگری مسروری و اکبری (۱۳۹۳) بود که پایایی آن از طریق روش کودر ریچاردسون محاسبه شد که در پیش آزمون و پس آزمون به ترتیب ۷۱/۰ و ۷۵/۰ بود و روایی آن از طریق نظرخواهی از معلمان مدرسه تایید شد. جهت تجزیه و تحلیل دادهها از آزمونهای آماری کولموگرف اسمیرونوف، همبستگی پیرسون، آزمون t همبسته استفاده گردید. نتایج نشان داد، نمره میزان روحیه پرسشگری دانش آموزان در پیش آزمون ۲۰/۴۴بود که در پس آزمون به ۵۰/۴۹ افزایش یافته است و این افزایش از نظر آماری نیز معنادار می باشد (۰۰۵/.۰.(p= در واقع بین دانش آموزانی که با روش یادگیری معکوس آموزشدیدهاند با دانش آموزانی که این آموزش را ندیدهاند در میزان تقویت روحیه پرسشگری آنها تفاوت معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
روش تدریس ، یادگیری معکوس، روحیه پرسشگری ، دانش آموزان، مدارسمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.