چگونه می توانم مشکل املایی محمدمتین دانش آموز کلاس پنجم دبستان شهید مفتح در سال ۱۴۰۲ را حل کنم ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP10_0731
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 72
نویسندگان
کارشناسی، روانشناسی عمومی، دانشگاه پیام نور شادگاناداره آموزش و پرورش شیب کوه، مدرسه شهید مفتح
چکیده
دیکته از جمله مهارتهای آموزشی و نوشتنی بسیار مهمی است که نیاز به پردازشهای متعدد ذهنی دارد. نقص در هر بخش یا فرایند می تواند منجر به یک خطای نوشتاری شود، شناسایی خطاهای شایع می تواند به فهم بهتر علل این خطاها و ارائه راه کارهای موثر برای حذف یا تعدیل آنها در کودکان ابتدایی کمک شایانی کند. این پژوهش بر روی محمدمتین دانش آموز کلاس پنجم مدرسه شهید مفتح صورتگرفته است و این دانش آموز املا یا تکالیف خود را به دلیل عدم دقت اشتباه و بد خط می نوشت و بسیار در نوشتن عجله می کرد. و در این زمینه با گردآوری اطلاعات هم به صورت مشاهده دانش آموز و مصاحبه با همکاران و والدین این دانش آموز، هم به صورت مطالعه مقالات در این زمینه ، اطلاعات گردآوری شد. دلیل اصلی ضعف املای این دانش آموز، در درست نوشتن شکل کلمات است و نمی تواند کلمات را صحیح بنویسد و به این دلیل میل و انگیزه دانش آموز به نوشتن و املا از بین رفته است . برای حل مشکل کارهایی همچون املای گروهی ، املا با کمک کارتهای تصویری ، تصحیح املا توسط خود دانش آموز و... انجام گردید. با مشاهداتی که از این دانش آموز در کلاس و در زمان نوشتن دیکته داشتم متوجه تاثیرگذاری اجرای این راه حل ها شدم.کلیدواژه ها
دیکته ، عدم دقت ، ضعف دانش آموزان، بدخطیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.