بررسی تاثیر محتوای الکترونیکی در تسهیل تسریع و تثبیت یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0701
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 21
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیده رحیمی

کارشناسی، روانشناسی بالینی، گلستان،آق قلا

کریم نظری

کارشناسی، زیست شناسی میکروبیولوژی ، گلستان، آق قلا

بنیامین نظری

کارشناسی، تربیت بدنی، گلستان، آق قلا

مصطفی نیکونژاد

کارشناسی، آموزش ابتدایی ،هرمزگان، جاسک

چکیده

بهتر است از تکنولوژی در ارائه راه حل مسایل و مشکلات جوامع استفاده شود و یادگیری نیز به منظور ارائه راه حل برای مشکلات جامعه صورت پذیرد. بنابراین باید میان مدرسه و جامعه ارتباط پویا و زنده ای ایجاد گردد تا به این ترتیب ،بتوان مواد درسی را بر اساس نوع زندگی روز مره محلی ومسائل ومشکلات فردی تهیه وتدوین کرد.البته افراد محلی هم باید به منظور استفاده مناسب از این منابع محلی ،اموزش ببینند.زیرا تکنولوژی تنها در اموزش رسمی مورد استفاده قرار نمیگیرد به علاوه یافته های مدرسه هم باید در جامعه بازدهی داشته باشد. بنابراین هماهنگی میان اموزش و عمل واستفاده صحیح از منابع محیطی باید مورد توجه برنامه ریزان اموزشی منطقه قرار گیرد. استفاده از محتوای الکترونیکی باعث افزایش یادگیری یادگیرندگان می شود. ایجاد ارتباط بین مطالب درسی و زندگی اجتماعی ، به عمق بخشیدن یادگیری و علاقه به تحصیل کمک می کند . انجام دادن فعالیت های عملی حتی در کلاس کسل آوربودن آموزش را از بین می برد. استفاده بهینه از فناوری آموزشی در جریان تدریس و یادگیری می تواند به سبب فعال کردن حواس دانش آموزان ، امرآموزش را واقعی تر و عملی تر کند و موجب تسهیل یادگیری فراگیرندگان شود . در واقع حیطه کار معلم را وسیع تر کرده و او را از حالت صرف انتقال دانش و معلومات خارج می کند و به راهنمای جریان یادگیری مبدل می سازد. در ارتباط با وسایل کمک آموزشی معلمان مربوطه می توانند با صرف وقت کمی و یا با کمک دانش آموزان این وسایل را که تهیه بعضی از انها ساده و ارزان است بسازند و در درس خود مورد استفاده قرار دهند.کاربرد تکنولوژی در تعلیم و تربیت اساسا همان مفهوم عامیانه ی تکنولوژی آموزشی یعنی استفاده از وسایل سمعی و بصری ، مانیتورها و صفحه کلیدهای رایانه است .

کلیدواژه ها

محتوای الکترونیکی ، یادگیری ، تثبیت ، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.