نقش ادبیات عربی در تقویت مهارت های خواندن و نوشتن دانش آموزان یک راهبرد آموزشیموثر در اموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP10_0046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه باقری

دانش آموخته کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عربی دانشگاه قم

چکیده

ادبیات عربی از دیرباز سنگ بنای فرهنگ و هویت خاورمیانه بوده است. اما اهمیت آن فراتر ازمیراث فرهنگی است و نقش حیاتی در تقویت مهارت های خواندن و نوشتن دانش آموزان ایفا میکند. این مقاله به بررسی اثربخشی ادغام ادبیات عربی در برنامه های درسی به عنوان راهبردی برایبهبود مهارت های خواندن و نوشتن دانش آموزان می پردازد. با بررسی میراث ادبی غنی جهانعرب، دانش آموزان می توانند درک عمیقی از ساختار زبان، واژگان و نحو به دست آورند که درنهایت به بهبود درک خواندن و مهارت های نوشتن منجر می شود. علاوه بر این، زمینه فرهنگی وتاریخی ادبیات عربی فرصت منحصر به فردی برای دانش آموزان فراهم می کند تا با تم ها و ایدههای پیچیده درگیر شوند و مهارت های تفکر انتقادی و تحلیلی را توسعه دهند. این مقاله استدلالمی کند که ادغام ادبیات عربی در برنامه های آموزشی می تواند تاثیر عمیقی بر مهارت های زبان،آگاهی فرهنگی و موفقیت تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

کلیدواژه ها

آموزش، پرورش، مهارت خواندن، مهارت نوشتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.