بررسی تاثیر به کارگیری فناوری اطلاعات بر بهره وری کارکنان شورای شهر بجنورد

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ACUC23_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید بداغی

کارمند شورای اسلامی شهر بجنورد

ابوذر عفیف

مدیر اداری مالی شورای اسلامی شهر بجنورد

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر به کارگیری فناوری اطلاعات بر بهره وری کارکنان شورای شهر بجنورد انجام شده است و از لحاظ هدف کاربردی و نوع تحقیق، توصیفی– پیمایشی است با توجه به تبیین رابطه یک تحقیق پیمایشی از نوع همبستگی محسوب می شود. جامعه آماری این تحقیق را ۵۴ نفر از کلیه کارکنان شورای شهر بجنورد تشکیل می دهند. روش نمونه گیری با توجه به کم بودن تعداد جامعه روش تمام شمار بوده است لذا حجم نمونه ۵۴ نفر محاسبه شده است. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش جهت بررسی متغیرهای بهره وری و فناوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته می باشد که روایی محتوایی آن مورد تایید کارشناسان این حوزه قرار گرفته است و نمره آلفای کرونباخ برای پرسشنامه تاثیر به کارگیری فناوری اطلاعات بر بهره وری ۸۴/۰ نشان دهنده پایایی آن بوده است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها در این پژوهش در بخش توصیفی از جداول فراوانی و درصدها، میانگینها و انحراف معیارها استفاده شده است و در بخش استنباطی برای نشان دادن رابطه بین متغیرها و همچنین آزمون فرضیات نیز از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد. نتایج نشان داد کلیه مولفه های فناوری اطلاعات بر بهره وری ارتباط دارند لذا پیشنهاد می شود جهت تقویت توانایی علمی کارکنان شورای شهر بجنورد و افزایش زمینه دانشی و انتقال تجربیات کارکنان با تجربه در این حوزه، زمینه تقویت مهارت های فناوری اطلاعات و استفاده از فناوریهای جدید و مرتبط با حوزه کاری برای آنها فراهم شود.

کلیدواژه ها

بهره وری- فناوری اطلاعات- شورای شهر بجنورد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.