سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی بررسی و تبیین اقتصاد مقاومتی
کد COI مقاله: ISCCONFERENCE01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,003
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توسعه ی گردشگری فرهنگی؛ راهی برای تحقق اقتصاد مقاومتی
چکیده مقاله:
در دنیای کنونی، گردشگری به عنوان یک صنعت سودآور، به پدیده ای اجتماعی– اقتصادی تبدیل شده و موردتوجه بسیاری از کشورهای در حال توسعه که به دنبال رهایی از اقتصاد تک محصولی هستند، قرار گرفته است. کشور ما نیز از این قاعده، مستثنی نمی باشد و می تواند با جای گزین کردن منابع درآمدی جدید و از جمله گردشگری، از سود سرشار آن بهره گرفته و به اهداف اقتصادی اش که همانا تحقق «اقتصاد مقاومتی» است، برسد. با توجه به فرهنگ غنی، تمدن پیشرفته و قدمت تاریخی این کشور باستانی، «گردشگری فرهنگی» جایگاه ویژه ای در این میان دارد. این تحقیق بر آن است تا ضمن معرفی گردشگری فرهنگی و بررسی اثرات و ابعاد آن، به بررسی نقش آن در توسعه ی اقتصادی کشور بپردازد و نیز، راهکارهای لازم را جهت توسعه ی این نوع گردشگری ارائه دهد. روش تحقیق در این پژوهش، مطالعه ی کتابخانه ای و استفاده از کتب و مقالات متعدد می باشد. بر اساس مطالعات اولیه، ایران به دلیل پیشینه ی طولانی و تاریخ کهن، دارای جاذبه های فرهنگی مادی و معنوی بسیاری می باشد که می توان جهت توسعه ی گردشگری فرهنگی از آن بهره برد.
کلیدواژه ها:
ميراث فرهنگي، گردشگري فرهنگي، توسعه ي اقتصادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/207735/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاسوری، مجید و گراوندی، فریبا،1391،توسعه ی گردشگری فرهنگی؛ راهی برای تحقق اقتصاد مقاومتی،همایش ملی بررسی و تبیین اقتصاد مقاومتی،رشت،،،https://civilica.com/doc/207735
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، یاسوری، مجید؛ فریبا گراوندی)
برای بار دوم به بعد: (1391، یاسوری؛ گراوندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازتعریف ارزشهای کاربردی در میراث صنعتی ایران (نمونه موردی: باز طراحی و توسعه کارخانه نساجی سعادت یزد)
- بهره گیری از ظرفیت های گردشگری به مثابه ی راهبرد دیپلماسی فرهنگی اقتصاد مقاومتی
- اقتصاد فرهنگ و صنایع فرهنگی وملاحظات مربوط به هدایت آن
- بررسی سیر تحول مفاهیم جهانی منشورهای حفاظتی آثار تاریخی در سازگاری با مفهوم توسعه پایدار
- هویت معماری در متن میراث صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط بین اندازه، گستردگی عملکرد و تعداد کارکنان موسسه حسابرسی با کیفیت حسابرسی
- تاثیر کیفیت حاکمیت شرکتی بر رعایت الزامات افشای اجباری در شرکت های خاکستری
- بررسی نقش افشای اینترنتی اطلاعات بر واکنش بازار به تصاحب شرکت های بزرگ: ضمن تاکید بر نقش رقابت اطلاعاتی بین سرمایه گذاران آگاه
- بررسی تاثیر ترکیبی ویژگی های مراحل چرخه عمر بر محافظه کاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی میزان اثربخشی تسهیلات بانک کشاورزی شهرستان همدان ازدیدگاه کشاورزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.