بررسی ویژگی های زیستگاهی تالابهای استان اردبیل مطالعه موردی: تالاب ملااحمد
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش حفاظت از تالاب ها واکوسیستم های آبی
- کد COI اختصاصی: PWAE01_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1262
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل-
دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
چکیده
تالاب ها به عنوان یکی از مفیدترین اکوسیستم های طبیعت به شمار می روند، این زیستگاه های حیاتی و متنوع از جمله نظام های حیات بخشی هستند که مطلقا جایگزین ندارند؛ اما هیچ یک از اکوسیستم های جهان به اندازه تالاب ها صدمات ناشی ازبرخوردهای سطحی و کوته فکری بشر را تجربه نکرده اند و متأسفانه هنوز روند تخریب این بوم سازگان طبیعی که ده ها کارکرد متفاوت و موزون را یکجا در خود دارند متوقف نشده است. تالاب ملااحمد تالابی است طبیعی و مردابی و دایمی ، که آب آن هرگزخشک نمی شود این تالاب در دره حاصل از تپه ماهورهای کم ارتفاع و با گذشت زمان طولانی شکل گرفته و فاقد خروجی می باشد،اب تالاب تنها از طریق کم شدن یا قطع آب ورودی و فرایند تبخیر کم می شود. هدف از انجام این مطالعه، شناسایی و معرفی ارزش های زیستگاهی تالاب ملااحمد، تعیین توان و محدودیت ها و همچنین حفاظت از آن می باشد. در این تحقیق به معرفی تالاب ملااحمد و خصوصیات اکولوژیکی آن پرداخته شده. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی، اسنادی می باشد. وجود پوششگیاهی در درون و حاشیه تالاب به ویژه رویش متراکم نی که به عنوان پناهگاه و گیاهان شناور به عنوان مکان آشیانه سازی برای پرندگان از جمله ویژگی های این تالاب استکلیدواژه ها
وضعیت حفاظت، تالاب طبیعی، استان اردبیل، زیستگاه، ملااحمد، دریاچه مخزنیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.