ارزیابی زیستگاه و مروری بر ویژگی های تالابهای استان اردبیل مطالعه موردی تالاب تپراق کندی مغان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش حفاظت از تالاب ها واکوسیستم های آبی
- کد COI اختصاصی: PWAE01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1307
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل-
دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
چکیده
تالاب ها به عنوان یکی از مفیدترین اکوسیستم های طبیعت به شمار می روند، این زیستگاه های حیاتی و متنوع از جمله نظام های حیات بخشی هستند که مطلقا جایگزین ندارند؛ اما هیچ یک از اکوسیستم های جهان به اندازه تالاب ها صدمات ناشی ازبرخوردهای سطحی و کوته فکری بشر را تجربه نکرده اند و متأسفانه هنوز روند تخریب این بوم سازگان طبیعی که ده ها کارکرد متفاوت و موزون را یکجا در خود دارند متوقف نشده است. تالاب تپراق کندی یک تالاب نیمه طبیعی با آب لب شور است که در نتیجه فعالیتهای انسانی و ایجاد بانکت )سیل بند( در ساحل رودخانه مرزی برای جلوگیری از پیشروی فرسایشی رودخانه در خاکایران به وجود آمده است. هدف از انجام این مطالعه، شناسایی و معرفی ارزش های زیستگاهی تالاب تپراق کندی از نظر جذب موجودات آبزی بومی و مهاجر و شناسائی گونه ای آن ها، تعیین توان و محدودیت ها و همچنین حفاظت و بهره بردرای پایدار از آن می باشد. در این تحقیق به معرفی تالاب تپراق کندی و خصوصیات اکواوژیکی آن پرداخته شده. روش تحقیق در این پژوهشتوصیفی، اسنادی و میدانی می باشد. شناسائی نزدیک به 09 گونه جانوران مهره دار در تالاب و اراضی پیرامونی آن که حیات و زیست آنان به طور مستقیم و غیر مستقیم به تالاب وابسته است بیانگر ارزش زیستگاهی این تالاب است.کلیدواژه ها
تالاب، تپراق کندی، اردبیل، زیستگاه، شهرستان پارس آباد، حفاظتمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.