ارائه رویکرد نوین جهت خودکارسازی تولید کد در چرخه حیات نرم افزار

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی برق و کامپیوتر جنوب ایران
  • کد COI اختصاصی: KHIAU01_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1073
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

گنجی

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

درروشهای معمول تولید نرم افزار کدنویسی یکی ازمهمترین و پرهزینه ترین مراحل تولید می باشد برنامه نویسان باید ازتخصص بالایی برخوردار باشند که به همین نسبت دستمزد و اجرت کار آنها بالا می رود و هزینه پروژه های نرم افزاری نیز از ااین مساله تاثیر می گیرد از طرفی دانش برنامه نویسان روزبروز درحال قدیمی شدن است که این امر منجر بطولانی شدن مراحل تولیدنرم افزار بروز خطاهای بیشتر د رمرحله ازمایش و عدم رفع نیازهای کاربر با تکنولوژی جدید میشود دراین تحقیق ضمن بررسی چالشهای کدنویسی درچرخه تولید نرم افزار و لزوم رفع آنها رویکرد نوین استفاده ازروشهای مدل محور جهت کدنویسی خودکار نرم افزارها بررسی شدهاست رویکرد مذکور براساس کاربرد ابزارهای مماری مدل رانه درتولید کد می باشد قابلیت ها و ویژگیهای این معماری نشان میدهد که بلوغ لازم برای بکارگیری درخودکارسازی تولید کد درنرم افزارها را دارا است و میتواند جایگاه مناسبی دراین زمینه داشته باشد.

کلیدواژه ها

کدنویسی، زبانهای برنامه نویسی، معماری مدل رانه، خودکارسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.