مطالعه تأثیر و میزان موفقیت برنامه تعطیلات و تعمیرات تابستانی صنایع بزرگ ایران در پیک سائی شبکه و مدیریت مصرف برق

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC19_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1584
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا احمدیزدی

دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران، ایران

هومن اندامی

دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران، ایران

عبدالحمید حسن زاده

دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران، ایران

چکیده

صنایع بزرگ، معمولاً دورة زمانی کوتاهی از هر سال را به تعطیلات و تعمیرات 1 خود اختصاص می دهند، و طبیعتاً در این مدت مصرف برق آنها بشدت کاهش پیدا می کند . از طرف دیگر شبکه برق سراسری دارای یک دوره پیک بار سالانه است که معمولاً در اواسط تابستان قرار دارد، و پاسخ گوئی به این پیک بار نیازمند نصب اضافی ظرفیت های نیروگاهی و شبکه ای ( که در دیگر اوقات سال بلا استفاده است ) به انضمام تحمل تلفات دوچندان شبکه در این ایام می باشد . لذا درصورت انطباق دوره تعطیلات سالانه صنایع با زمان پیک بار شبکه، عملاً به مقدار قابل توجهی در هزینه ای هنگفت فوق الذکر صرفه جوئی می گردد . در این راستا در خلال چند سال اخیر در بسیاری از کشورها از جمله ایران، اقدامات جدی از سوی شرکت های برق از طریق تخفیف در تعرفه صنایع حاضر به همکاری، جهت این هماهنگ سازی صورت گرفته است . در این مقاله برنامه هماهنگی تعطیلات و تعمیرات سالانه صنایع بزرگ در ایران مورد بررسی قرار گرفته است و پس از تشریح جزئیات و نحوه پیاده سازی برنامه، منافع حاصل از آن مورد ارزیابی واقع شده و با سایر کشورها مقایسه گردیده است . با توجه به مزایای مترتب بر این برنامه، بنظر می رسد که توسعه آن می تواند منافع قابل توجهی را در سطح ملی جلب نماید، لذا مهمترین راهبردها جهت بهبود نتایج این برنامه مورد ارزیابی قرار گرفته است . همچنین مشکلات و چالش های موجود بررسی گردیده و در خصوص هر یک پیشنهادات مناسبی ارائه گردیده است

کلیدواژه ها

دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران، ایران

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.