پیاده سازی سیستم اطلاعات جغرافیایی در برق منطقه ای اصفهان
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC19_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2061
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای اصفهان دفتر برنامه ریزی فنی
شرکت برق منطقه ای اصفهان دفتر برنامه ریزی فنی
شرکت برق منطقه ای اصفهان دفتر برنامه ریزی فنی
شرکت برق منطقه ای اصفهان دفتر برنامه ریزی فنی
چکیده
هدف از این مقاله معرفی اقدامات انجام شده در شرکت برق منطقه ای اصفهان در جهت استقرار سیستم اطلاعات جغرافیایی است . پس از مقدمه در مورد تجهیزات و نرم افزار هایی که جهت اجرای سیستم مورد نیاز بوده توضیحاتی آورده شده است . درادامه مقاله نحوه آماده سازی نقشه ها وتعریف مدل اطلا عات معرفی شده ونحوه جمع آوری اطلاعات توصیفی وبرداشت اطلاعات جغرافیایی شرح داده شده است . همچنین تعدادی از زیر برنامه ها ی کاربردی تهیه شده با هدف استفاده مناسب از سیستم اطلاعات جغرافیا ئی در برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال و فوق توزیع معرفی شده است . در بخش های مختلف مقاله نمونه هایی از اطلاعات برداشت شده در محیط های مختلف ارائه شده و در نهایت در جمع بندی حجم اطلاعات جمع آوری شده در بخش های مختلف وبرخی موانع موجود با هدف استفاده سایرشرکت های برق منطقه ای وجلوگیری از انجام کار موازی وانتخاب مناسب سیستم اطلاعات جغرافیایی ارائه شده است . جهت برداشت اطلاعات مکانی از GPS با دقت حدود 3 متر استفاده شده است . به عنوان نرم افزار ازGESMALL WORLD 3.3 بعنوان نرم افزاری که جهت اجرای سیستم اطلاعات جغرافیایی از بین نرم افزارهای سیستم اطلاعات جغرافیایی کاربرد بیشتری دارد ، استفاده شده است ، علاوه بر مشخصات فنی این نرم افزار وجود نمایندگی وپشتیبانی نرم افزار یکی از دلایل ترجیح آن بر سایر نرم افزار ها ی موجود از جمله ARC GIS بوده است . از تعدادی نرم افزار دیگر از جمله ARCPAD و AUATO CAD بعنوان نرم افزارهای واسطه برای تبدیل اطلاعات برداشت شده به فایل قابل درک برای نرم افزار اصلی استفاده شده است . همچنین سه نوع نقشه با دقتهای متفاوت تهیه شده است . برای کل کشور از نقشه 1/1000000 ، برای کلیه مناطق استان های اصفهان وچهار محال و بختیاری از نقشه های 1/25000 که توسط سازمان نقشه برداری تهیه شده است و برای شهر اصفهان از نقشه های با مقیاس 1/2000 که توسط شهرداری اصفهان تهیه گردیده ، استفاده شده است . علاوه بر تجهیزات فوق ، کامپیوتر اصلی و نیز به تعداد کاربر ها کامپیوتر فرعی به کار گرفته شده است .کلیدواژه ها
سیستم اطلاعات جغرافیایی ، صنعت برق ، اطلاعات خطوط ، پست ها ومدل اطلاعاتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.