مذهب و قوانین مغول ها
فایل این در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
پاهیان چنگیز در حمله خود به خاورمیانه و ایران با مردمی روبرو شدند که مسلمان بودند و تا آن هنگام تحت فرمانروائی سلاطین مسلمان زندگی می کردند، و به همین جهت مغولان را دشمن مملکت و دین خود می دانستند.
مغولان با از بین بردن سه قدرت ( خوارزمشاهیان، قدرت خلفای عباسی، قدرت اسماعیلیان) در جهان اسلام، امپراتوری ایلخانان مغول را در ایران برپا کردند و با روی کار آمدن ایلخانان مغول، جریان های سیاسی، مذهبی و اقتصادی دگرگونه ای در ایران بنیان گذاشته شد که تا به روی کار آمدن صفویان به طول انجامید.
وجه اشتراک قبایل و اقوام مختلفی که اردوهای عظیم چنگیزخان را به وجود می آوردند اطاعت از یاسای چنگیز بود که مجموعه ای از احکام درباره کیفیت نظام کشوری و لشکری، آیین لشکرکشی، فتح بلاد، مجازات ها، آداب زندگانی، قواعد شکار و ... شامل می شد.
یاسای چنگیزی مدت های دراز اساس انتظامات کشوری و لشکری ممالک تابع مغولان و از جمله ایران بود و به همین سبب تاثیراتی در امور اجتماعی این کشور داشته و اصطلاحات آن مدت ها در آثار نویسندگان و مولفان به کار می رفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی معتمدی
مدیر دبستان
رقیه مشمول ده ایجی
دبیر متوسطه اول
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :