Lateral behavior of pile group in layered soils Subjected both vertical and horizontal loads
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی
- کد COI اختصاصی: ICCT04_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 708
نویسندگان
M.S Candidate, Department of civil, Arak branch, Islamic Azad University, Arak, Iran
Assistant Professor,AmirKabir University of Technology
Assistant Professor, Payame Noor University, Arak
چکیده
تحقیقات انجام گرفته در زمینه رفتار گروه شمع تحت بارگذاری محوری و جانبی عموماٌ به دو دسته تقسیم بندی می شوند: روش های آزمایشگاهی شامل آزمایشات تمام مقیاس وآزمایشات کوچک مقیاس یا همان آزمایشات مدل وروش های عددی. آزمایشات تمام مقیاس در مراحل طراحی پی های عمیق به عنوان یکی از ارکان اصلی جهت اثبات عملکرد سیستم شمع وتصدیق پارامتر های طراحی بدست آمده از بررسی های محلی، انجام می شوند. ولی به دلیل هزینه های بسیار زیاد اینگونه آزمایشات، کمتر از آنها استفاده می گردد بنابراین اطلاعات بسیار زیادی در زمینه رفتار گروه شمع از آزمایشات مدل وسانتریفیوژ وهمچنین مطالعات عددی بدست می آید. البته این آزمایشات به خوبی نمی توانند رفتار شمع را بیان کنند زیرا حالت واقعی تنش در خاک را به درستی نمی توان در آنها مدل کرد مخصوصاٌ تنش هایی کهدر طی ساخت شمع ایجاد می شوند] 1[. تاکنون بررسی های متعددی بر روی رفتار محوری و جانبی شمع در رابطه با تاثیر فواصل شمع ها در گروه، توزیع بار در بین شمع ها ی گروه، تغییرمکان جانبی گروه و تعداد شمع در گروه انجام گرفته است. در آزما یشات تمام مقیاسی که توسط کیم و برانگرابر) 1976 ( که بر روی دو گروه با فواصل 0.9 و 1.2 متر انجام گرفته، مشخص گردید که در فاصله بزرگتر، ظرفیت بار بری افزایش پیدا می کند] 2[. رولینز ) 2003,2005,2006 ( آزمایشات شمع در ماسه را ادامه داد و به نتایجی مبنی براینکه ردیف های جلوئی گروه بار بیشتری را نسبت به ردیف های عقبی حمل می کنند دست یافت که این خلاف تئوری الا ستیک است که بیان می کند بار ولنگر در همه شمع ها )بدون در نطر گرفتن موقعیت در ردیف( یکسان توزیع می شود] 6،3،4 [. رولینز ) 2006 ( طی آزمایش در خاک دانه ای دریافت که کاهش فواصل شمع باعث کاهش مقاومت جانبی می شود] 6[. ریستا وتونسند ) 1997 ( مشاهده نمودند که در هنگام بارگذاری جانبی درماسه، شمع های بیرونی بار بیشتری نسبت به شمع های میانی حمل می کنند] 5[. در طی آزمایشات سانتریفیوژ انجام شده توسط مک وی و همکاران ) 1994 ( ونیز براون( 1988 ( این مطلب را مورد مطالعه قرار دادند ومعلوم شد که با افزایش فاصله میان شمع ها ظرفیت گروه افزایش می یابد] 8،7 [. با انجام آزمایشات سانتریفیوژ در ماسه متراکم، کوتاس وهمکاران ) 1994 ( مشاهده نمودند که بار حمل شده در ردیف جلوئی شمع ها مشابه شمع منفرد می باشد در حالیکه ردیف های دوم وسوم بار های مشابه ولی کمتری را حمل می کنند. در آزمایشات انجام شده توسط مک وی و همکاران ) 1994,1995,1998 ( در ماسه با تراکم های متفاوت وهمچنین ایاس ( 2004 ( نتایج مشابهی ارائه شد] 8،7 [. کرمودروموس ) 2003 ( با استفاده از روش های عددی بیان نمود که مقدار ضریب کارایی گروه به فواصل شمع ها بستگی دارد. با افزایش فواصل شمع ها ضریب کارایی افزایش می یابد] 11 [. همچنین کارتیگیان ) 2005 ( بیان نمود که بار مرکب باعث ایجاد تغییر مکان های بزرگتری در گروه می شود. بارگذاری محوری بر رفتار جانبی شمع تاثیر می گذارد که این رفتار بسته به نوع خاک ووضعیت گیر داری شمع متفاوت است] 11 [ . در این تحقیق سعی شده اثر لایه های خاک بر رفتار جانبی گروه شمع وهمچنین اثر بار ثقلی بر روی این رفتار در گروه شمع به کمک نرم افزار Flac3D بررسی گرددکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.