بررسی تاثیر بیمه های غیر زندگی بر رشد اقتصادی کشور (۱۴۰۱-۱۳۹۰)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین همایش مطالعات اقتصادی و مدیریت در جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ESMIW08_200
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 112
نویسندگان
مربی ، دانشکده اقتصاد، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
مربی ، دانشکده مدیریت ، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده
بیمه به عنوان یک موسسه مالی غیر بانکی است که اولین بار نقش این موسسات مالی در رشد اقتصادی توسط بیج هات (۱۸۷۳) بیان شد. بیمه موسسه مالی غیر بانکی است که به ایجاد امنیت و اطمینان، زمینه گسترش فعالیت های تولیدی و خدماتی را فراهم می سازد. به بیان دیگر شرکت های بیمه ایجاد ثبات مالی می کنند و اضطراب را از طریق جبران خسارت کاهش می دهند. شرکتهای بیمه از طریق فعالیت های سرمایه گذاری باعث تخصیص کارآمد منابع می شوند. همچنین شرکت های بیمه جانشینهای نزدیکی برای برنامه های تامین اجتماعی دولت هستند.پژوهش حاضر موضوع تاثیر توسعه صنعت بیمه (دولتی و خصوصی ) بر رشد اقتصادی و تاثیر بیمه های غیر زندگی (بیمه اشیا، بیمه مسوولیت و بیمه های زیان پولی ) بر رشد اقتصادی کشور در بخش دولتی و خصوصی را آزمون و مورد بررسی قرار داده است . برای این منظور از روش تخمین کمترین مجذورات LS و تکنیک های اقتصاد سنجی بر داده های سری زمانی ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ روابط بین داده ها مورد سنجش و همچنین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است .نتایج پژوهش نشان می دهد بیمه های غیر زندگی در شرکت های بیمه خصوصی و شرکت های بیمه دولتی بر رشد اقتصادی موثر بوده بطوریکه یک درصد رشد هر کدام از بیمه های فوق به ترتیبب موجب رشد اقتصادی به میزان ۳۳/۰ و ۳۶/۰ درصد شده است .کلیدواژه ها
بیمه ، بیه های غیر زندگی ، بیمه دولتی ، بیه خصوصی ، رشد اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.