طراحی یک شبکه بازاریابی هوشمند نیازمندیهای چند منظوره مبتنی بر پیام کوتاه

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: EBM01_099
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 888
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین درستی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم

حمیدرضا ناجی

استادیار گروه برق و کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ، ایران

چکیده

در عصر حاضر گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات ، چگونگی تامین نیازمندیهای اطلاعاتی جامعه را دگرگون نموده است. شبکه بازاریابی هوشمند نیازمندیها با استفاده از فن آوریSMS هدفمند فرصتی مطلوب ، کم هزینه و اثربخش را برای کسب اطلاعات مورد نیاز افراد در همه زمینه ها فراهم می آورد.روش های گوناگونی برای بازاریابی و تبلیغات وجود دارد که هر کدام دارای معایب و مزایای نسبی هستند . از طرفی کالاها و خدماتی وجود دارند که استفاده از بعضی از روش های بازاریابی و تبلیغات برای آنها یا غیرممکن است و یا به صرفه نمی باشد.این شبکه که با هدف ایجاد پل ارتباطی هوشمند بین عرضه وتقاضا طراحی گردیده،بازار الکترونیکی است که فروشندگان ، از طریق پیام کوتاه کالا یا خدمات خود را در آن عرضه می نمایند.متقاضیان نیز ، فقط با ارسال یکSMSاطلاعات کالا یا خدمت مورد نیاز خود را از شبکه درخواست می کنند. شبکه به محض دریافت پیام کوتاه حاوی درخواست متقاضی، این تقاضا را مورد پردازش قرار می دهد و پس اجرای الگوریتم ارزیابی و سنجش، مناسب ترین آگهی های مرتبط با نیازمندی وی از مرکزدیتای شبکه انتخاب می کند و این اطلاعات را به همراه شماره موبایل آگهی دهندگان، طبق برنامه زمانبندی به متقاضی ارسال می کند. علاوه بر این، در صورتی که نیازمندی وی در آن لحظه در شبکه موجودنباشد، تقاضا بصورت فعال در شبکه می ماند و به محض دریافت نیازمندی مربوط ، اطلاعات به متقاضی ارسالمی شود .نکته اساسی و مهم الگوریتم ارزیابی و سنجش آن است که این الگوریتم بایستی قابلیت سنجش پیام ها را داشته باشد و بتواند آنها را رتبه بندی کند و برای ارسال آنها نیز الگوریتم زمانبندی خاص خود را داشتهباشد. الگوریتم انتخاب پیام نیز بایستی متوازن و عادلانه باشد به این معنی که پیام های آگهی دهندگان و آگهی گیرندگان دچار قحطی و یا تراکم بیش از حد نشوند

کلیدواژه ها

شبکه هوشمند، دیتاسنتر، بازاریابی هدفمند،مخاطب هدف، الگوریتم سنجش و انتخاب،بازاریابی الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.