بررسی میزان موفقیت و تاثیر سند تحول بنیادین در مدارس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت تمام ساحتی (معلم و سند بنیادین)
- کد COI اختصاصی: TAMAMS01_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 348
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان(پردیس فاطمه زهرا(س) اصفهان)
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان(پردیس فاطمه زهرا(س) اصفهان)
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان(پردیس فاطمه زهرا(س) اصفهان)
چکیده
سند تحول بنیادین که اساسی ترین و بنیادی ترین سند برای ایجاد تغییرات مثبت و پایه ای در آموزش وپرورش به عنوان مهم ترین ارگان، است که باعث رشد و تکامل دانش آموزان در همه ابعاد می شود. این سند نیازمند بررسی و تحقیقات بسیار برای به ثمر رسیدن اهداف آن می باشد. در این مقاله که به صورت مروری و کتابخانه ای نوشته شده، هدف ما بررسی میزان موفقیت و تاثیرگذاری این سند تا به امروز در مدارس بوده است. پژوهشهای بسیاری را مطالعه کرده و در پایان دریافتیم با اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه در مدارس تاثیراتی داشته است؛ اما با موانع و مشکلاتی نیز مواجه شده است. از جمله این موانع می توان به اقدامات بی اثر و عدم تحول آفرینی اشاره کرد. همچنین با تمرکز بیشتر بر روی بخش اجرایی آموزش وپرورش ؛ یعنی مدارس، به خصوص معلمان که نقش اصلی اجرا، مهم ترین رکن و تاثیر مستقیم بر دانش آموز را به عهده دارند، می توان تاثیرگذاری سند تحول بنیادین را بهبود بخشید. شایان ذکر است مدیران آموزشی نیز نقش ویژه ای در تحقق اهداف این سند ایفا می کنند. راهکارهای بسیاری برای بهبود اجرا و اثربخشی بیشتر وجود دارد. از جمله می توان به تقویت آگاهی معلمان، فراهم نمودن محیط مناسب و ... اشاره کرد.کلیدواژه ها
معلمان، مدیران، سند تحول بنیادینمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.