چگونه توانستم در راستای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش ، باورهای دینی و ارزش های اخلاقی دانش آموزان آموزشگاه انبیاء(ع) شهر قم را تقویت کنم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت تمام ساحتی (معلم و سند بنیادین)
- کد COI اختصاصی: TAMAMS01_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 48
نویسندگان
دانش آموخته دکتری کلام اسلامی، دانشگاه شهید مطهری، استان قم، آموزش وپرورش ناحیه ۴، مدرس دانشگاه فرهنگیان(پردیس حضرت معصومه قم)، رتبه علمی: استادیار
کاردانی آموزش ابتدایی، استان قم، اداره آموزش وپرورش ناحیه ۲، معاون آموزشی آموزشگاه انبیاء(ع)، دوره ابتدایی.
چکیده
تحقیق حاضر در سال تحصلی ۹۳-۱۳۹۲ در دبستان انبیاء واقع در ناحیه ۲ آموزش وپرورش شهر قم و با فراوانی ۵۰۰ نفر دانش آموز انجام شده است. مدل پژوهش کیفی و رویکرد آن توصیفی-تحلیلی است. مساله موردنظر، ناهنجاری های رفتاری دانش آموزان در محیط مدرسه و عدم پای بندی آنان به مسائل مذهبی و باورهای دینی بود. هدف از انجام این تحقیق، تقویت باورهای مذهبی و درونی کردن ارزش های اخلاقی و نهایتا تغییر مطلوب در رفتار دانش آموزان و انتقال آن به خانواده ها است. برای رسیدن به هدف موردنظر و دست یابی به راه کارهای علمی و مفید، روش های مراجعه به منابع کتبی، مشاهده، پرسشنامه و مصاحبه مورد استفاده قرار گرفت و سپس به تجزیه وتحلیل داده ها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مساله و یافتن راه حل های پیشنهادی پرداخته شد. راهکارهایی که اجرا شد عبارت اند از: تهیه نمودار نصب احادیث روزانه، تعیین دانش آموزان جهت ثبت حدیث در دفتر، تهیه بروشور توسط دانش آموزان، مسابقه رنگ آمیزی و نقاشی، ایستگاه کتاب خوانی، جمع آوری حدیث توسط دانش آموزان، برگزاری مسابقه حدیث و تشویق برترین های این طرح. پس از اجرای راه حل های فوق و تقویت حس مسئولیت پذیری دانش آموزان، گرایش دانش آموزان به باورهای دینی و ارزش های اخلاقی تقویت شد.کلیدواژه ها
سند تحول بنیادین، ارزش های اخلاقی، باورهای دینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.