کاربرد گیاه دارویی رزماری در فضای سبز
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی گیاهان دارویی طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
- کد COI اختصاصی: HBHEAITH07_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 192
نویسندگان
کارشناسی فضای سبز شهرداری منطقه ۴ شهرداری مشهد مقدس
کارشناس علوم باغی دانشگاه تهران
چکیده
کشور ایران با اقلیم های متفاوت دارای تنوع گیاهان دارویی زیادی می باشد و وجود آنها در فضای سبز نشانه ای از توانایی اقلیمی واحوال فرهنگی منطقه است. استفاده از گیاهان دارویی چندساله مانند رزماری، زوفا، اسطوخودوس، آویشن، پونه، نعناع و درختان ودرختچه هایی مانند اکالیپتوس، زیتون و گل محمدی به علت دارا بودن گلهای زیبا و معطر، غیرآلرژیک، انعطاف اکولوژیکی بسیارزیاد، کم توقع بودن، مقاومت در برابر شوری و خشکی خاک و وزش باد، تشعشع شدید خورشید، شرایط ماندابی، هرس شدید، دوامو عمر طولانی و صرفه جویی در هزینه های احداث، در فضای سبز شهری مناسب به نظر می آیند. فضای سبز شهری بر اکولوژیشهری به ویژه اقلیم، هوا، خاک، آب های زیرزمینی اثر گذاشته و جامعه شناسان، روانشناسان و پزشکان بر این باورند که فضای سبزافزون بر تامین بهداشت جو و محیط مکان های مسکونی، نقش مثبتی در سلامتی شهروندان به عهده دارد. هدف از این پژوهش بررسیاستفاده از رزماری که گیاهی دارویی است در فضاهای سبز می باشد. یکی از راه های بسیار موثر در کنترل فرسایش خاک، برجایگذاشتن بقایای گیاهان دارویی قبل از آیش است. بنابراین گیاهان دارویی مثل رزماری در ارائه خدمات بوم شناختی نیز بسیار توانمندهستند. این تحقیق از نوع مروری – ترویجی می باشد و جمعآوری اطلاعات آن با مطالعه تحقیقات و پژوهش های پیشین می باشدکلیدواژه ها
گیاهان دارویی، فضای سبز، رزماریمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.