بهینه سازی الگوریتم هوشمند جستجو با استفاده از سیستم های آشوب و منطق فازی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی کاربرد سیستم های هوشمند (محاسبات نرم) در علوم و صنایع
- کد COI اختصاصی: AISST01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2685
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، کارشناس فرآوری
چکیده
یکی از مباحثی که از گذشته تا به امروز مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است، ارائه ی یک الگوریتم مناسب برای یافتن یک عدد تصادفی در بازه ای خاص از اعداد می باشد. امروزه، الگوریتم های جستجو در امور مختلف سخت افزاری و نرم افزاری کاربرد گسترده ای پیدا کرده اند. پس ارائه ی یک الگوریتم جستجوی مناسب می تواند بسیار مفید واقع شود. در این مقاله، بعد از یک مقدمه نحوه ی پیاده سازی الگوریتم جستجو در نرم افزار متلب آمده است. سپس سیستم آشوبناک راسلر مورد بررسی قرار گرفته است و به کاربرد آن در بهبود عملکرد الگوریتم جستجوی ترتیبی توجه شده است. نتایج شبیه سازی ها انجام شده در این مقاله به خوبی نشان میدهد که استفاده از سیستم های آشوب در الگوریتم های جستجو، می تواند عملکرد این الگوریتم ها را به مقدار قابل توجهی بهبود بخشد. البته این کار با مشکلاتی مانند پیدا نشدن عدد تصادفی توسط الگوریتم نیز همراه خواهد بود، که می توان با انتخاب شرایط اولیه ی مناسب برای سیستم آشوب این مشکلات را رفع نمود. دقت شود که این کار فقط در سیستم های آشوب امکان پذیر است و تغییر شرایط اولیه در سایر سیستم ها نمی تواند تغییر چندانی در پاسخ آنها ایجاد کند. این امر دلیل استفاده از سیستم های آشوب در الگوریتم ها جستجو می باشد.کلیدواژه ها
الگوریتم هوشمند، جستجو، سیستم آشوبناک راسلر، منطق فازیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.