تاثیر بازی و ورزشهای بومی و محلی بر توسعه گردشگری(مورد مطالعه استان مازندران)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، علوم آموزشی، حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HELSCONFE03_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نایب علیزاده نوایی

کارشناس ارشد روان شناسی ، مدرس دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر، بهنمیر،ایران

شهربانو آرفند

کارشناس ارشد آموزش وبهسازی منابع انسانی ، بهنمیر،ایران

وحیده شعبانی

کارشناس ارشد روانشناسی، بهنمیر،ایران

نرجس تیرگربهنمیری

کارشناس ارشد علوم تربیتی، بهنمیر،ایران

مجید اسماعیل زاده

کارشناس ارشد مدیریت کسب وکار وگرایش مالی، بهنمیر،ایران

چکیده

زمینه و هدف: تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیربازی و ورزشهای بومی ومحلی برتوسعه گردشگری استان مازندران انجام شده استروش بررسی : . این تحقیق از نوع توصیفی و از لحاظ هدف کاربردی است.پژوهش حاضر جزو تحقیقات توصیفی پیمایشی است که بصورت میدانی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق شامل۷۶نفر بود.تعداد نمونه باتوجه به تعداد جامعه آماری ازروش تمام شماراستفاده شد یعنی تعداد نمونه هم ۷۶نفر انتخاب شد.وروش نمونه گیری هم تصادفی ساده بود.در این تحقیق برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه اطلاعات جمعیت شناختی و یک پرسشنامه ورزش های بومی ومحلی( باتمن و همکاران ۲۰۲۲) استفاده شداین پرسشنامه دارای ۲۵گویه بامقیاس ارزشی لیکرت نمره گذاری شد.در پژوهش حاضر، برای شناخت و درک بهتر تاثیر ورزش های بومی و محلی بر توسعه گردشگری در ابتدا مطالعات کتابخانه ای صورت گرفت و به جمع آوری اطلاعات در این زمینه پرداخته شد. سپس با توجه به هدف مورد نظر که شناخت و تاثیر ورزش های بومی محلی بر توسعه گردشگری است، مطالعات میدانی از طریق پرسشنامه در این زمینه صورت گرفت وبه منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات، ازدو روش توصیفی و استنباطی استفاده شد. ولذا حجم نمونه برابر با کل جامعه آماری می باشد، لذا روش نمونه گیری تمام شمار است. توزیع پرسشنامه بین ۷۶ نفر انجام شد .یافته ها:تجزیه و تحلیل اطلاعات، ازدو روش توصیفی و استنباطی استفاده شد. در بخش توصیفی از فراوانی، درصد فراوانی، میانگین و انحراف استاندارد و در بخش آمار استنباطی نیز از آزمون کولموگروف اسمیرنوف جهت نرمال بودن دادها استفاده شد وبرای اثبات فرضیه های تحقیق از روش آزمون معادلات ساختاری و ضریب مسیر باکمک نرم افزار spss۲۲استفاده شد.بحث و نتیجه گیری: بازی و ورزشهای بومی ومحلی برتوسعه گردشگری استان مازندران تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

بازی ها ،ورزشهای بومی ومحلی ،توسعه گردشگری ،استان مازندران

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.