اثرات پردازش بر ایمنی و کیفیت غذاها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی
- کد COI اختصاصی: URDCONF15_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 93
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی موسسه غیرانتفاعی مهرآیین ، بندر انزلی، ایرا ن
عضو هیئت علمی موسسه غیرانتفاعی مهر آیین، بند انزلی
چکیده
میدان الکتریکی یا pulsed Electrica field که به اختصار PEF نیز گفته میشه . PEF یک فناوری غیر حرارتی نوین بر پایه کاربرد پالس هایی با ولتاژ بالا و متوسط ( از۲۰ تا ۶۰ کیلوولت برسانتیمتر ) در دوره های زمانی کوتاه (میلی یا میکروثانیه ) است . در این فرایند ، مواد غذایی بین ۲ الکترود آند و کائد قرار میگیرد .امروزه تقاضا برای بهبود کیفیت فرآورده های غذایی ایمن و با ارزش بالا و ویژگی های فراسودمند افزایش یافته است . این افزایش تقاضا منجربه توسعه و استفاده از فناوری نوین موادغذایی شده است .ذایی شده است .این فصل برخی از پیشرفت های اخیر را در کاربرد میدانهای الکتریکی پالسی ولتاژ بالا ( PEFs) در فرآوری مواد غذایی با توجه به کیفیت و مسائل ایمنی ارائه می کند. برخی از پارامترهای حیاتی پردازش PEF شناسایی و شرح داده شده است . کاربردهای بالقوه PEF در پردازش برای ایمنی و کیفیت مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است .همچنین اثبات شده است که فن آوری های PEF جایگزین مناسبی برای غیرفعال کردن بار میکروبی در دمای بالا در غذاهای مایع مانند آب میوه و شیر هستند.اکثر تلاش های تحقیقاتی در مورد PEF بر روی پاستوریزه کردن مواد غذایی مایع بوده است . با این حال، نشان داده شده است که این فناوری ها برای اصلاح ریزساختاری بافت های سبزیجات، ماهی و گوشت برای تشدید عملکرد آبمیوه و برای افزایش قابل استفاده هستند.کلیدواژه ها
میدان الکتریکی ، کیفیت ، پالس ،ولتاژ ، فناوری EPFمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.