نقش انجمن های علمی در پرورش دانشجویان کشاورزی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی
- کد COI اختصاصی: URDCONF15_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 92
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه شیراز،
مدیر جهاد کشاورزی رودبار جنوب،
چکیده
امروزه علم ، به قدرت و نفوذ و تقویت توانایی های ذهنی انسان پی برده و درحال کشف و تبیین جایگاه این توانایی ها در فعالیتهای انسانی می باشد. انجمن های علمی به عنوان بخشی از نهادهای مدنی جدید، با کارکرد توسعه مرزهای دانش و ارائه خدمات علمی ، نقش شایسته ای در توسعه ملی ایفا کرده و تحقق پذیری چنین نقشی مستلزم تحرک وپویایی انجمن ها و بهره برداری کامل از ظرفیت ها و استعدادهای حوزه مربوطه از یک طرف و ایجاد بستر و زمینه های مناسب از جانب سازمان ها و دستگاههای مختلف خاص بخش دولتی به عنوان حمایتگر و نهاد قانونی پشتیبانی کننده، از طرف دیگر می باشد. برای پرورش و تقویت نیروی انسانی که در اینجا دانشجویان مورد نظر می باشند انجمن های علمی نقش گسترده ای دارند و نقش تعیین کننده ای را ایفا می کنند. هدف تحقیق نقش انجمن های علمی در پرورش دانشجویان کشاورزی می باشد. این مقاله که به روش تحلیلی و با استفاده از منابع مکتوب وسایت های اینترنتی تهیه شده است ، ضمن بررسی مفهوم انجمن علمی ، ضرورت وجود انجمن علمی دانشجویی ، تاریخچه انجمن های علمی دانشجویی ، کارکرد، وظایف ، علل موفقیت وآسیب های انجمن های علمی ، تلاش دارد نقش آن را در پرورش دانشجویان ارائه نماید و این انجمن ها می توانند نقش پررنگی را در پرورش دانشجویان کشاورزی داشته و انگیزه آنان را به تحصیل در رشته کشاورزی و همچنین انجام فعالیت های کشاورزی بالا ببرد و در نهایت پیشنهاداتی در این زمینه ارائه شده است .کلیدواژه ها
انجمن علمی ، آموزش، نیروی انسانی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.