مقایسه طرحهای مختلف بازیافت در شبکه های MPLS
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین همایش فرامنطقه ای پیشرفتهای نوین در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: AIHE06_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 716
نویسندگان
شرکت مخابرات استان تهران
دانشگاه پیام نور- قزوین
چکیده
برای داشتن یک شبکه مطمئن و قابل اعتماد، بحث تحملپذیری خطا می بایست در نظر گرفته شود. برای یک شبکه که بر اساس سوییچینگبرچسبی چند قراردادی کار میکند، تحمل پذیری خطا در مقابل ازدحام مسیر و خرابیهای لینک و گره، روی چگونگی محافظت ترافیک روی یک مسیر برچسبی تمرکز کرده است. IETF، دو مکانیزم بازیافت شناخته شده بنامهای محافظت سوئیچینگ و مسیریابی مجدد پیشنهاد کرده است که شامل طرحهایی با عناوین هاسکین، مکام، پویای ساده، مسیریابی مجدد سریع، مسیریابی مجدد سریع و مطمئن و در نهایتمسیر جایگزین بهینه گارانتی شده می باشند. در اینجا چندین طرح ترمیم مسیر را برای شبکه های مذکور با هم مقایسه کردهایم که نوع طرحمورد استفاده بستگی به نوع خطا، نیازها و سیاستهای خاص شبکه دارد که این نیاز در خدمات زمان واقعی بیشتر احساس میشود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.