تاثیر هوش مصنوعی و اتوماسیون بر فرآیندهای حسابداری و آینده حرفه ای حسابداری

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMEC06_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رعنا کمالی

دانشجوی دکتری حسابداری، دانشکده مدیریت، اقتصادو حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، ایران

مهدی زینالی

استادیار، گروه حسابداری، دانشکده مدیریت و اقتصاد و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد تبریز، ایران

چکیده

این مقاله به بررسی تاثیرات هوش مصنوعی و اتوماسیون بر فرآیندهای حسابداری و آینده حرفه ایحسابداری می پردازد. در این پژوهش ادبیات مربوط به هوش مصنوعی و اتوماسیون و تاثیر آنها بر فرآیندهایحسابداری و آینده حرفه ای حسابداری با مطالعه و مرور مقاله های داخلی و خارجی مورد بررسی قرارمی گیرد؛ بنابراین روش تحقیق به صورت مروری هست. هوش مصنوعی و اتوماسیون به طور قابل توجهینقش حسابداران و فرآیندهای حسابداری را تغییر دادهاند. این فناوری باعث افزایش کارایی، کاهش هزینه ها،بهبود تحلیل و تحلیل داده ها، بهبود شفافیت، توسعه مهارت های مورد نیاز، و تحول در مفهوم اطلاعاتحسابداری میشود. همچنین، هوش مصنوعی و اتوماسیون نقش مهمی در توسعه اخلاق حرفه ای و حریمخصوصی حسابداران ایفا می کنند. به طور خاص، به بررسی جهات مثبت و منفی این فناوری ها بر اساسحرفه حسابداری می پردازد و راهکارهایی برای مدیریت چالش های اخلاقی و حریم ارائه میدهد. در نهایت،مقاله به حساب این فناوری ها بر روی آینده حرفه ای و توجه به مشاوره و استراتژی در این زمینه می پردازد.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، اتوماسیون، حسابداری، اخلاق حرفه ای، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.