تدوین الگوی استراتژی های بازاریابی رسانه های اجتماعی در جهت افزایش عجین شدن مشتریان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دوفصلنامه مطالعات رفتار مصرف کننده، دوره: 11، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JCBS-11-2_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 75
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین نوروزی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

شهرزاد انصاری

کارشناسی ارشد، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران.

نیلوفر عباس پور

گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران.

چکیده

امروزه استفاده از رسانه های اجتماعی در توسعه مشاغل وکسب وکارها اهمیت بالایی پیدا کرده است. افراد، مدیران و رهبران کسب-وکار درصدد بالا بردن درگیری و عجین شدن مشتریان در رسانه های اجتماعی خود می باشند. این امر نه تنها در باب شرکت ها و کسب وکارهای بزرگ صادق است بلکه همچنین در مشاغل کوچک و ابتدایی ترین مراحل رشد آنان نیز ضروری می باشد(همانند مشاغلی که در اینستاگرام ایجاد شده است) ؛ از این رو پژوهش حاضر با هدف تدوین الگوی استراتژی های بازاریابی رسانه های اجتماعی درجهت افزایش عجین شدن مشتریان در صنایع چرم صورت پذیرفت. پژوهش حاضر در زمره پژوهش های کیفی با روش تحلیل محتوا می باشد. روش نمونه گیری بصورت قضاوتی و هدفمند بوده و به منظور گردآوری داده ها ۱۰ مصاحبه نیمه ساختار-یافته با مسئولان و استراتژیست های رسانه های اجتماعی برندهای ممتاز در صنعت چرم صورت پذیرفت. بر اساس تجزیه و تحلیل داده ها، ۶ تم اصلی و ۲۰ تم فرعی استخراج گردید. همچنین مدلی به منظور الگوی عجین شدن مشتریان با برند ارائه گردید. بر اساس یافته های پژوهش، استفاده از بستر و پلتفرم مرتبط (شامل ۲ مضمون فرعی)، بالا نگه داشتن صفحه مجازی (شامل ۴ مضمون فرعی)، سنجش میزان عملکرد (شامل ۳ مضمون فرعی)، استفاده هدفمند از رسانه های اجتماعی (شامل ۳ مضمون فرعی)، مقابله با چالش ها (شامل ۶ مضمون فرعی) و تمرکز بر نقاط قوت (شامل ۲ مضمون فرعی) استراتژی های اصلی کشف-شده به منظور افزایش عجین شدن مشتریان در رسانه های اجتماعی بودند.

کلیدواژه ها

استراتژی بازاریابی, بازاریابی رسانه های اجتماعی, استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی, عجین شدن مشتریان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.