بررسی تاثیر قابلیت های تجارت الکترونیکی بین المللی بر عملکرد مالی در شرکتهایکوچک و متوسط شهرکرد
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری و اقتصاد در توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: MGTCONF08_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه پیام نور
چکیده
شناخت و استفاده از قابلیت های تجارت الکترونیکی برای همه شرکت هایی که سعی در تامین نیازهایمشتریان و اجرای برنامه ها و اهداف در اسرع وقت دارند امری ضروری و اساسی می باشد. استفاده ازقابلیتها در عملکرد تجارت الکترونیک می تواند موثر باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر قابلیت هایتجارت الکترونیکی بین المللی بر عملکرد مالی در شرکتهای کوچک و متوسط شهرکرد می باشد. ابزارگردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد روایی پرسشنامه از نظر محتوایی مورد تایید قرار گرفته است و پایایی برای کل پرسشنامه ۰/۸۰۴ است و چون از مقدار ۰/۷ بزرگتر می باشد پایایی پرسشنامه ها تایید شد. روش پژوهش فوق کاربردی و از نظر جمع آوری اطلاعات توصیفی و پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش شاملکلیه مدیران شرکتهای کوچک و متوسط شهرکرد هستند تعداد کل مدیران در سال ۱۴۰۲ برابر با ۹۸۸نفر است. برای نمونه برداری از روش نمونه گیری در دسترس استفاده می شود. بنابر یافته های حاصل ازمدلسازی معادلات ساختاری و نیز شاخص های برازش مدل، با توجه به اینکه ضریب تاثیر قابلیت هایفناوری اطلاعات بر عملکرد مالی مثبت می باشد، نتیجه می شود قابلیت های فناوری اطلاعات بر عملکردمالی تاثیر مثبت دارد. با توجه به اینکه ضریب تاثیر قابلیتهای بازاریابی بین المللی بر عملکرد استراتژیکمثبت می باشد، نتیجه می شود قابلیت های بازاریابی بین المللی بر عملکرد استراتژیک تاثیر مثبت داردکلیدواژه ها
قابلیت های تجارت الکترونیکی بین المللی، عملکرد مالی، شرکتهای کوچک و متوسطشهرکردمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.