شناسایی چالش های مدیریت پروژه در مواجه با بحران کرونا با رویکرد کارآفرینانه
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 81
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EIR-3-1_003
تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1403
چکیده مقاله:
هدف: شرکت ها در عصر جدید همواره در معرض چالش و بحران قرار دارند و در این شرایط فقط شرکت هایی موفق به گذر از این چالش ها می شوند که مدیریت از فرصت های ناشی از بحران و چالش بهره گیرد و بتواند شرایط را برای فعالیت و گذر از چالش مهیا کنند. هدف از این پژوهش شناسایی چالش های مدیریت پروژه در مواجهه با بحران کرونا با رویکرد کارآفرینانه در صنعت نفت و گاز ایران می باشد. روش تحقیق: این پژوهش با رویکرد و از دو طریق بررسی منابع کتابخانه ای و مصاحبه ی عمیق با ۱۴ نفر از خبرگان در حوزه ی کارفرمایان پروژه های توسعه ای در صنعت نفت و گاز ، سعی نمود تا چالش های مدیریت پروژه را در مواجهه با بحران کرونا را در این صنعت شناسایی کند. یافتهها: در مرحله اول پژوهش و با بررسی مطالعات، ۴۳۲ گزاره ی جمع آوری شد و پس از دو مرحله تحلیل محتوا ۲۴ موضوع چالش زا در مدیریت پروژه ی طرح ها و پروژه های صنعت نفت و گاز شناسایی شد سپس با استفاده از توزیع پرسشنامه طیف لیکرت میان جامعه خبرگان مدیریت پروژه در صنعت نفت و گاز به اولویت بندی موضوعات چالش زای شناسایی شده، پرداخته شد. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که ویژگی های اقلیمی ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی در مواجهه با بحران کرونا نقش تعیین کننده ای در تبدیل چالش ها به فرصت و یا تهدید دارند. همچنین مواردی مانند آمادگی تئوری و عملی در مواجهه با بحران، پدافند غیرعامل و فرهنگ اجتماعی و اخلاق فردی در بحران از نظر خبرگان این صنعت در بالاترین میزان اهمیت قرار دارند و باید پیش از وقوع بحران به ساماندهی این مسائل پرداخت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید رسول حسینی
دکتری تخصصی مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی، تربت حیدریه، ایران
مصطفی معصومی
کارشناسی ارشد کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی ، دانشگاه تهران، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :