برسی و تحلیل عامل خانواده در شکل گیری شخصیت طفل بزهکار در شهر نورآباد ممسنی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICMBA03_435
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 110
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته حقوق (گرایش جزا و جرم شناسی) از دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بوشهر
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش خانواده در شکل گیری شخصیت طفل بزهکار در شهر نورآباد ممسنی می باشد. روش اجرای پژوهش پیمایشی بوده و جامعه آماری کلیه والدین دارای فرزند شهر نورآباد می باشد، که تعداد آنها ۴۸۸ خانوار می باشد و نمونه آماری تعداد ۵۰ نفر از والدین بوده و ابزار سنجش پرسشنامه ۳۲ سوالی می باشد که بر اساس فرضیات تحقیق طراحی گردیده است. یافته ها نشان دادند که بین نقش خانواده در شکل گیری شخصیت طفل بزهکار در شهر نورآباد رابطه معنادار وجود دارد می توان گفت شکل گیری شخصیت طفل بزهکار متاثر از نقش خانواده می باشد پس فرضیه با %۹۷ احتمال قابل قبول است. بین وضعیت اقتصادی و شکل گیری شخصیت طفل بزهکار شهر نورآباد رابطه معنادار وجود دارد فرضیه با %۹۹ احتمال قابل قبول است به عبارت دیگر هر چه وضعیت اقتصادی افراد و خانواده ها بهتر باشد میزان گرایش کمتری به بزهکاری در نوجوانان و نوجوانان شهر نورآباد بوجود می آید. بر اساس نتایج حاصله از آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین وضعیت مشاجره و اختلافات والدین در خانواده بر شخصیت طفل بزهکاررابطه معنادار وجود دارد چون ضریب معناداری ۰/۰۴ می باشد و از سطح معنا داری ۰/۰۵≥sig کمتر است پس فرضیه با %۹۶ احتمالقابل قبول است. بر اساس نتایج حاصله از آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین میزان تقیدات دینی بر شخصیت طفل بزهکار رابطهمعنادار وجود دارد به عبارت دیگر هرچه میزان تقیدات دینی بالاتر باشد میزان بزهکاری اطفال و نوجوانان کمتر خواهد بود و بلعکس. پسفرضیه با %۹۸ احتمال قابل قبول است.کلیدواژه ها
خانواده، شخصیت، طفل بزهکار، شهر نورآبادمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.