ماهیت حقوقی فعالیت های شرکت های دانش بنیان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICMBA03_432
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 216
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق خصوصی
چکیده
پیشرفت دانش فنی ، توسعه علوم ، تبدیل علم به تکنولوژی و همچنین ورود دانش به عرصه تجارت و تجاری سازی ،حوزه های جدیدی را در عرصه تجارت بوجود آورده که از جمله آنها ، تجارت دانش فنی است. نیاز به کسب درآمد از راهتجاری سازی اختراعات و تشویق استعدادهای درخشان به نوآوری دلیل تشکیل شرکت ها و موسسات دانش بنیان بودهاست. این شرکت ها به دلیل داشتن ارزش افزوده بالا بسیار مورد توجه قرار گرفته و همین امر سبب شد که امروزه شاهدسرمایه گذاری های فراوان در این شرکت ها باشیم و همین امر موجب توسعه اقتصاد کشور ، خودکفایی ، رقابت پذیریو شایسته سالاری می شود که این موارد نیز گام هایی به سوی اقتصاد مقاومتی هستند. شرکت های دانش بنیان ، نمونهای خاص از شرکت ها می باشند که در هنگام تشکیل و از نظر اهلیت حقوقی ، هیچ تفاوتی با دیگر شرکت های مشمولقانون تجارت ندارند و روند تشکیل آنها ، مانند سایر شرکت های تجاری است و تنها موضوع فعالیت آنها موجب تمایزشاناز دیگر شرکت ها می شود و آنها را در گروه شرکت های دانش بنیان قرار می دهد. بنابر این لازم است که ماهیت حقوقیفعالیت شرکت های دانش بنیان و تاثیرات آنها بر پیشبرد اهداف صنعتی و رسیدن به تولیدات با ارزش افزوده بالا وهمچنین دستیابی به اقتصاد مقاومتی مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد تا مقدمات رشد بیشتر و توانمندسازی بهتر آنهافراهم شود و بتوانیم با تولیدات مبتنی بر دانش فنی شاهد پیشرفت قابل توجهی در عرصه صنعت و تولید باشیم.کلیدواژه ها
دانش بنیان ، صنعت و تولید ، تجاری سازی ، اقتصاد مقاومتی ، دانش فنیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.