بررسی شاخص ها و روشهای سنجش رضایتمندی مشتریان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA03_209
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 57
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد سیاهکالی مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان

فاطمه قاسم زاده

استادیار گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان

وحیده علیپور

دانشیار گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه زنجان

چکیده

این پژوهش به بررسی جامع شاخص های رضایت مشتری پرداخته است. نتایج تحقیق نشان میدهد که استفاده ترکیبیاز مدل ها می تواند دید جامع تری از وضعیت رضایت مشتریان فراهم آورد . نتایج بررسی نشان میدهد که رضایت مشتریتاثیر مستقیمی بر وفاداری مشتریان و عملکرد کلی سازمانها دارد. مشتریان راضی تمایل بیشتری به تکرار خرید واشتراک تجربیات مثبت خود با دیگران دارند، در حالی که مشتریان ناراضی بیشتر تجربیات منفی خود را منتشر می کنند،که میتواند به تبلیغات منفی منجر شود. بنابراین، ارزیابی دوره ای رضایت مشتریان و تحلیل نتایج به دست آمده، بهتدوین استراتژی های بهبود عملکرد و افزایش رضایت مشتریان کمک میکند . این پژوهش تاکید دارد که سازمانها بایدبه آموزش و توسعه مهارت های کارکنان خود در زمینه تعامل با مشتریان توجه ویژه ای داشته باشند و بازخوردهایمشتریان را به عنوان ابزارهای کلیدی برای بهبود مستمر و ارتقاء کیفیت خدمات در نظر بگیرند. با اجرای ایناستراتژی ها، سازمان ها می توانند مزیت رقابتی پایداری کسب کرده و به موفقیت بلندمدت دست یابند.

کلیدواژه ها

مشتری، شاخص های رضایت مشتری، روش های سنجش رضایتمندی. بازخورد مشتری، موفقیت سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.