بررسی تاثیر پذیرش تجارت الکترونیک بر استراتژی کسب و کار در شرکت های کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICMBA03_182
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 225
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی موسسه آموزش عالی عطار
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک موسسه آموزش عالی عطار
چکیده
با گسترش روزافزون تکنولوژی کسب و کار شکل جدیدی به خود گرفتهاند و تحولاتی بسیاری در زمینه تجارت صورتگرفته است. تجارت الکترونیک یکی از سیستم های کسب و کار امروزی است که در عملکرد سازمانها تاثیر بسزایی دارد.لذا، پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر پذیرش تجارت الکترونیک بر استراتژی کسب و کار در شرکتهای کوچک ومتوسط انجام پذیرفت. این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی – همبستگی میباشد. جامعه آماریپژوهش کارکنان و مدیران شرکتهای کوچک و متوسط در سطح شهر تهران میباشند که حجم نمونه با استفاده ازجدول مورگان- کرجسی ۲۶۰ نفر محاسبه شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد می باشد که روایی سوالاتپرسشنامه توسط اساتید و متخصصان مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن نیز با آزمون آلفای کرونباخ ۸۱ / ۰ محاسبه شد.این پرسشنامه پس از تایید و تعیین روایی و پایایی، توسط محقق در بین کارکنان و مدیران شرکتهای کوچک و متوسطدر سطح شهر تهران که با روش نمونه گیری تصادفی ساده توزیع شد. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون کولموگروفاسمیرنوف و آزمون رگرسیون خطی ساده و با استفاده از از نرم افزار اس پی اس اس نسخه ۲۲ انجام پذیرفت. نتایجحاکی از آن بود که پذیرش تجارت الکترونیک با ضریب Beta=۰.۶۱۴ تاثیر مثبت و معناداری بر استراتژی کسب و کاردر شرکت های کوچک و متوسط دارد. همچنین مثبت بودن عدد رگرسیون (R=۰.۶۱۴) به این معناست که رابطهمستقیمی بین پذیرش تجارت الکترونیک (متغیر وابسته) و استراتژی کسب و کار در شرکتهای کوچک و متوسط (متغیرمستقل) وجود دارد.کلیدواژه ها
پذیرش تجارت الکترونیک، استراتژی کسب و کار، شرکتهای کوچک و متوسطمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.