بررسی نقش مدیریت شهری در زیباسازی فضاهای شهری (نمونه موردی: منطقه ۵ کلانشهر شیراز)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICMBA03_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 128
نویسندگان
چکیده
المان ها و مبلمان شهری از پارامترهای تاثیرگذار بر زیبایی، کیفیت فضاهای شهری و نشاط شهروندان است. و البته کیفیت زندگیشهروندان و ساکنان شهر نیز به شکل مستقیم و غیر مستقیم متاثر از کیفیت فضا شهری است. پژوهش انجام شده در موردزیباسازی فضای های شهری منطقه پنج کلانشهر شیراز و بررسی نقش مدیریت شهری در آن می باشد. محلات شهری به عنوانکوچک ترین واحد شهری همواره در معرض تغییر و تحولات بسیاری قرار می گیرند. نظریات و راهکارهای متفاوتی برای هدایتاین تغییرات در جهتی که برای زندگی شهری و ساکنان آن ایجاد مشکل نکند پیشنهاد می گردد که این امر با مدیریت خوبشهرداری محقق می گردد. در این پژوهش با تهیه پرسنامه هایی نقش مدیریت شهری در زیباسازی فضای های شهری منطقه پنجکلانشهر شیراز بررسی شد. همچنین جهت بررسی رعایت فاکتورهای طراحی و زیبایی شهری در این منطقه (منطقه پنج شیراز)مصاحبه عمیق با کارشناسان حوزه مدیریت شهری استفاده شده است و در نهایت با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی AHP بهتحلیل نتایج حاصل از مصاحبه ها پرداخته شده است؛ و در نهایت تجزیه و تحلیل بر مبنای وضعیت موجود در قالب تکنیک سواتSWOT با توجه به معیارهای مهم و تاثیرگذار در محلات پایدار صورت گرفته است. شایان ذکر است که در این تحقیق جهتجمع آوری اطلاعات آماری از روش بازدید می دانی و روش پرسشنامه استفاده شده است. دریک جمع بندی کلی می توان گفترعایت اصول استانداردهای مبلمان شهری, در منطقه پنج کلانشهر شیراز با توجه به استانداردهایی که مطرح شد. از دیدگاهشهروندان در سطح متوسطی قرار دارد و تاحدودی توانسته پاسخگوی نیاز شهروندان منطقه پنج کلانشهر شیراز باشد.کلیدواژه ها
فضاهای شهری، مدیریت شهری، مبلمان شهری، زیباسازی، کیفیت زندگی شهر شیرازمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.