مروری بر سیستماتیک پلتفرمهای بلاکچین ترکیبی برای اینترنت اشیاء (IoT) مروری بر سیستماتیک ادبیاتی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: STCONF07_178
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 125
نویسندگان
استاد دانشگاه فنی و حرفه ای ولی عصر (عج )
دانشجو کارشناسی دانشگاه فنی و حرفه ای ولی عصر (عج )
چکیده
در سالهای اخیر، تحقیقات درباره فناوری بلاکچین و اینترنت اشیاء (IoT) به دلیل افزایش توجه رسانه ها به طور سریعی رشد کرده است . برای اهداف مختلفی مانند نظارت بر ایمنی غذا، تبادل ارزهای رمزنگاری شده و به اشتراک گذاری اطلاعات پزشکی امن ، برنامه ها و پلتفرمهای بلاکچین مختلفی توسعه یافته اند. با این حال، پلتفرمهای بلاکچین قادر به ذخیره کلیه دادههای تولید شده نیستند. به همین دلیل از انبارهای داده پشتیبانی می شوند که در نتیجه به عنوان یک پلتفرم بلاکچین ترکیبی شناخته می شوند. در حالی که چندین سامانه بر اساس این ایده توسعه یافته اند، اما یک مرور سیستماتیک از وضعیت فعلی همچین پلتفرمهای بلاکچین ترکیبی وجود ندارد. به همین دلیل ، ما یک مطالعه مرور ادبیات سیستماتیک (SLR) انجام دادهایم تا به بررسی دلایل اتخاذ آنها، زمینه های استفاده شده، فناوریهای اعتماد کننده که این ادغام را موثر می سازد و در نهایت چالش ها و راه حل های ممکن پرداخته شود. این مطالعه نشان می دهد که امنیت ، شفافیت و کارآیی سه انگیزه اصلی برای اتخاذ این پلتفرمها هستند. زمینه های انرژی، کشاورزی، بهداشت ، ساخت و ساز، تولید و زنجیره تامین بالاترین زمینه ها هستند. فناوریهای بیشترین استفاده عبارتند از:محاسبات ابری، محاسبات مه (غبار)، ارتباطات تلفنی و محاسبات سنی . در حالی که استفاده از بلاکچین ها ی ترکیبی برخی مزایا دارد، اما در این مطالعه چندین چالش نیز گزارش شده است .کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، بلاکچین ، محاسبات ابری، ادغام، بلاکچین های ترکیبی ، مروری بر سیستماتیک ادبیاتی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی عددی تاثیر لایه مرزی بر عملکرد انتقال حرارت و افت فشار در مبدل های حرارتی
- Quantitative Insights into G Protein Signaling: A Review of Recent SPR Methodologies and Discoveries
- استفاده از دو الگوریتم رمزنگاری AES و DES در راستای افزایش امنیت اطلاعات در شبکه های حسگر بیسیم
- پیشنهاد الگوریتم های بهینه سازی برای طراحی گراف های پیچیده با استفاده از شبکه های مولد (GAN)
- طراحی و ارزیابی مدل های تحلیلی برای تسریع فرایند های تصمیم گیری در تحلیل داده های بزرگ به کمک تکنیک یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.