استخراج الکل از مخمر نان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
  • کد COI اختصاصی: SECONGRESS02_173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 159
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا طالقانی معتمد

سوشیانت حیدری

مسیح مهدوی جو

حسنا رحیمی

بردیا زارعان

چکیده

تخمیرالکلی یکی از رایج ترین روش های تولید اتانول است . در این مقاله ، استخراج الکل از مخمر نان ساکارومایسس سرویزیه مورد بررسی قرار گرفته است ، که یک ارگانیسم برگزیده و منتخب برای تحقیق و پژوهش است. علاوه بر این؛ ساکارومایسس سرویزیه و سایر مخمرها به میزان بسیار زیادی کاربردهای صنعتی و پزشکی مفید و سودمند برای زندگی انسان را ارائه کرده اند. تخمیر اتانول که توسط مخمر و برخی از انواع باکتری ها انجام می شود، در شرایط بی هوازی از طریق گلیکولیز گلوکز به پیروات ، و پیروات را به اتانول و دی اکسید کربن تجزیه کرده و در اصل مخمر در اینجا باعث فرآیند تخمیر می شود. در تخمیر الکلی NADH الکترون های خود را به پیروات انتقال داده ، و از این طریق باعث تولید اتانول خواهد شد.

کلیدواژه ها

تخمیرالکلی ، مخمر، ساکارومایسس سرویزیه ، اتانول ، گلوکز، پیروات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.