ویژگی های ماندگاری پنیر پروبیوتیک
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم، مهندسی و فن آوری های نو
- کد COI اختصاصی: SECONGRESS02_136
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 119
نویسندگان
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا، ایران
دانشجوی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا،ایران
چکیده
امروزه فراورده های غذایی عمل آوری شده حاوی باکتری های پروبیوتیک زنده در مقادیر کافی, به عنوان محصولاتی با اثرات تغذیه ای مفید بر سلامتی انسان معرفی شده اند. پنیر پروبیوتیک یکی از محصولاتی است که صدها نوع از آن در جهان تولید شده و مصرف آن توسط اکثریت مردم، بازارهای بزرگی برای این محصول پروبیوتیک ایجاد کرده است. پنیر به عنوان یک ماده غذایی حامل باکتری های پروبیوتیک شامل گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم می باشد. ماندگاری باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (اس پی), بیفیدوباکتریوم انیمالیس و بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم در مراحل مختلف تولید، رسیدن و نگهداری پنیر متفاوت است. مطالعات زیادی طی سالیان متمادی در خصوص ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک طی مراحل مختلف تولید و فرآوری این محصول در محیط کشت های مختلف صورت گرفته است. در این مطالعه ویژگی های ماندگاری پنیر پروبیوتیک را مروری می کنیم.کلیدواژه ها
پنیر پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس، بیفیدوباکتریوم، ماندگاری، کپسوله کردناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.