تغییر جوهره پایدار ازمعماری بومی گیلان تا فن آوری نانو

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تاسیسات نوین ساختمانی
  • کد COI اختصاصی: NCNBI01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 749
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ریحانه آرمون

دانشجویان کارشناسی ارشد معماری

ساجده اسدی

چکیده

هدف از این تحقیق تغییر جوهره پایدار از معماری بومی گیلان تا فن آوری نانو می باشد. در این راستا به معماری بومی گیلان پرداخته شده است. این معماری توسط نامعمار و همراستا با طبیعت شکل گرفته است. از سوی دیگر به فن آوری نانو پرداخته و این مورد که این فناوری انعکاس ریتم و خود طبیعت است. معماری بومی گیلان بر اساس عوامل و مصالحی بوده که در طبیعت و بر اساس طبیعت و در کنار طبیعت شکل گرفته و از مواهب و محدودیت های اقلیمی بهترین استفاده را کرده است. فناوری نانو نیز تاسیسات را به گونه ای به کار می گیرد که نیاز به حداقل انرژی داشته و حتی آلودگی های محیط زیست را نیز دفع می کنند. به علاوه از انرژی های تجدید پذیر برای ساخت سایر انرژی ها استفاده می کنند. با ایجاد تغییردر ساختار مواد به عناصر جدید رسیده و استفاده از آن ها را گسترش داده اند . در معماری بومی نیز با استفاده از انرژی های تجدید پذیر باد ، خورشید، جریان هوا و ... نه تنها نیاز های خود را بر طرف می کند بلکه به ماشینی خود کار و بدون نیاز به انرژی تبدیل شده و برای نسل های آینده در کنار بهره گیری از تکنولوژی روز تجربیاتی بهینه را به ارمغان می آورد

کلیدواژه ها

پایداری، معماری بومی، نانو ، گیلان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.