تاثیر محلول شبدر قرمز،قاصدک و بیدمشک بر از بین بردن سموم کشاورزی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی در اطلاعات، محیط زیست و مدیریت انرژی
- کد COI اختصاصی: IEMECONF01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 138
نویسندگان
دانش آموز پایه دهم دبیرستان فرزانگان ۴
چکیده
با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذا و تلاش برای حفظ محصولات کشاورزی بوسیله سموم و آفتکش ها، مشکلاتی مانند مقاومت آفات به بعضی از سموم، آلودگی گسترده محیط زیست به مواد شیمیایی پایدار، آلودگی آب و منابع تغذیه ای دام ها، نابود کردن دشمنان طبیعی آفات و باقیمانده های سموم را پدید آورده است. بشر در طول قرن های متمادی روش های بسیار مختلفی را جهت کنترل آفاتی که تامین غذا و سلامتی آنها را به مخاطره می اندازد بکار برده است.در این پژوهش بیدمشک، قاصدک و شبدر قرمز را خرد کرده و در هاون می کوبیم. از هر کدام به مقدار ۱ گرم جدا کرده و با ۱۰ سی سی الکل در ارلن ریخته و به مدت ۲۴ ساعت همزده و قرار می دهیم. محلول های به دست آمده را از تنظیف عبور می دهیم تا مواد جامد از محلول جدا شود. در این مرحله با استفاده از کاغذ صافی باقی مانده های مواد جامد را از محلول جدا می کنیم و بدین ترتیب عصاره بیدمشک، قاصدک و شبدر قرمز آماده شده است. در نهایت تمام عصاره ها را با هم ترکیب می کنیم.از نمونه تولید شده ابتدا بر یک گیاه به عنوان نمونه استفاده کرده و پس از گذشت یک ماه و مشاهده تغییرات برای بررسی بیشتر به مزارع مختلف ارسال کردیم. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه هست که در آن نحوه عملکرد ، ماندگاری و نحوه مصرف مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل با استفاده از نرم افزار اکسل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج حاصل از این طرح بیانگر اثربخشی محلول تولید شده در کنترل آفات است و میتواند جایگزین مناسبی برای سموم شیمیایی باشد.کلیدواژه ها
دفع آفات، قاصدک، بیدمشک، شبدر قرمز، سموم،آلودگیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.