ساختن ظرفیت آموزش سازمانی نقشه راهی برای پرستاران اجرایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
- کد COI اختصاصی: ICMMMN07_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 163
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنرکرمان، کرمان، ایران.
چکیده
هدف این مقاله راهنمایی پرستاران اجرایی در ساخت ظرفیت آموزشی در درون سازمان های شان است . نقشه راه آموزش سازمانی فراهم شده در سازمان آمریکایی برای رهبری پرستاری ؛ هسته مهارتهای مدیر پرستار پیاده سازی شده است . گام های کلیدی اینهاست : پیشرفت هر نفر در جای رهبر آموزش، تقسیم چشم انداز آموزش تمرکزی برای سازمان، پیاده سازی فرهنگ آموزش،داشتن درسنامه جهت سازمانی آموزشی بودن، گسترش یک گروه رهبری برای پشتیبانی یادگیری در سطح سازمان، سنجش پیشرفت نسبت به چشم انداز و پیشرفت پایدار پرستاران اجرایی مسوولیتهای گسترده و متنوعی در سازمان های بهداشتی مراقبتی برعهده دارند. این مسوولیتها شامل پیاده سازی و مراقبت استانداردهای پزشکی در سازمان، پیش بینی جراحی های پزشکی ، مدیریت منابع برای محافظت و ارتقا بنیه مالی سازمان، انجام مدیریت برای خدمات متعدد پزشکی و آسان سازی همکاری میان گروه های چند منظوره. در اوت ۲۰۲۲ نمونه ۲۳۳۶ پرستاران اجرایی بالاترین چالش هایشان را برای خاطرنشانسازی احساسات بهداشتی کارکنان، بازپس گیری کارکنان و مدیریت اتحاد نیروی کاری به نمایش گزاردند. هنگامیکه این چالش های جاری شدت یافتند و با همه گیری کووید-۱۹ نمایان شدند همگی با موضوعات چند دهه ای مرتبط با بازپرداخت های بدهی فدرال، ملحق شدن های شاهد-پایه ، فناوریهای نوین ، بهم پیوستن سامانه های بهداشت در پیشرفت جمعیت بهداشت نمایان شدند. برای دوام آوری در چنین محیطی می بایست پرستاران اجرایی و سازمان هایشان تند و کارا با شرایط جدید تطابق یابند، کارهای تازه را بیارایند و راهکارهایی خلاق پدیدآرندکلیدواژه ها
پیشرفت شخصی ، یادگیری سازمانی ، پرستارمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.