هوش مصنوعی در حسابرسی و حسابداری: توسعه، روند فعلی، فرصت ها و تهدیدات
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMACONG11_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 316
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
هدف از این مقاله تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی در مورد هوش مصنوعی در حسابرسی و حسابداری از جمله جدیدترین روندها، فرصت ها و تهدیدات می باشد. با توجه به ویژگی نوآورانه آن، این زمینه دائما در حال تغییر است، با بزرگترین شرکت ها سرمایه زیادی را برای دستیابی به استفاده گسترده از هوش مصنوعی در حسابرسی و حسابداری سرمایه گذاری می کنند. یکی از اهداف اصلی این مقاله ارائه تجزیه و تحلیل از وظایف حسابرسی است که از اجرای هوش مصنوعی بهره مند می شود، با تاکید بر ارزیابی ریسک. هدف دیگر ترسیم فن آوری های هوش مصنوعی مورد استفاده در حسابرسی و حسابداری است. کاربردی ترین هدف این مقاله ارزیابی برنامه های کاربردی فعلی و ابزارهای حسابرسی توسعه یافته توسط شرکت های Big۴ ،چهار شرکت مشاوره پیشرو در حسابرسی و حسابداری است. نتایج این مقاله شامل مروری بر هفت وظیفه اساسی حسابرسی است که اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حسابداری و فرایند حسابرسی را اثبات می کند. این تحقیق همچنین تایید می کند که فن آوری هایی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از الگوریتم های ژنتیک و برنامه نویسی، سیستم های فازی، شبکه های عصبی و سیستم های ترکیبی، ترکیبی از فن آوری های فوق الذکر، با ترکیب سیستم های خبره و شبکه های عصبی که موفق ترین آنها می باشند. در نهایت، نتیجه عملی این مقاله خلاصه ای از آخرین ابزارها و نوآوری های هوش مصنوعی توسعه یافته Big۴ است که عمدتا برای برنامه ریزی حسابرسی، معیار و تجزیه و تحلیل اسناد است.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی، حسابداری، حسابرسی، سیستم های خبره، وظایف حسابرسی، ریسک حسابرسی، شرکت های بزرگ Big۴ .مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.