تاثیر توسعه شغلی و توسعه منابع انسانی بر عملکرد منابع انسانی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: IRCMHS09_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 315
نویسندگان
دانشجوی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
چکیده
هدف غایی تمام سازمانهای امروزی بقاست و ارزیابی عملکرد سازمانی یکی از مهمترین مولفه ها برای بقای یک سازمانمیباشد. اگر مدیران در سازمانهابا استفاده از شایستگی، کارکنان مورد نیاز را در در مکان مناسب بکار گیرند و ضمن دادنفرصت مناسب و امکانات مورد نیازبه آنان و ایجاد انگیزه میتوانند بهترین عملکرد را در کارکنان ایجاد کنند. هدف از پژوهشحاضر تعیین تاثیر توسعه شغلی و توسعه منابع انسانی بر عملکرد منابع انسانی، بود. این پژوهش از حیث هدف کاربردی و با توجه به اینکه عینا وضعیت موجود توصیف می شود از بعد ماهیت توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری تعداد ۲۵۴ نفر از کارکنان فرمانداری شهرستان ساوه بودند که با جدول مورگان تعداد ۱۵۳ نفر از آنها بعنوان نمونه آماری و به روش نمونه گیری طبقهای انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش، پرسشنامه ۱۹ سوالی مورد استفاده در باکیت و اکبر (۲۰۲۴)، بود. در این پرسشنامه ۵ سوال برای سنجش توسع شغلی، ۷ سوال برای سنجش توسعه منابع انسانی و ۷ سوال برای سنجش عملکرد منابع انسانی بود. به منظور سنجش پایایی سوالات، یک نمونه اولیه شامل۳۰ پرسشنامه پیش آزمون توزیع شد و سپس با استفاده از داده های بدست آمده از پرسشنامه، میزان پایایی پرسشنامه با روش آلفای کرونباخ توسط نرم افزار (SPSS )، محاسبه گردید. ضریب آلفای کرونباخ تمامی متغیرها بزرگتر از مقدار ۰/۷ بوده و نشان از پایایی مناسب متغیرهای پژوهش بود. برای آزمون فرضیات ازآزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون با استفاده از نرم افزار SPSS ورژن ۲۳ استفاده شد. نتایج نشان داد توسعه شغلی و توسعه منابع انسانی توانسته است عملکرد منابع انسانی را بهبود بخشد.کلیدواژه ها
منابع انسانی، توسعه شغلی، توسعه منابع انسانی، عملکرد منابع انسانیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.