بررسی کامپوزیت GFRC و نقش آن در معماری داخلی پایدار
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS06_578
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری داخلی دانشگاه آزاد واحد پردی س
چکیده
معماری مدرن به طور مداوم در حال تکامل است و مرزهای طراحی ، عملکرد و پایداری را پیش می برد. بنابراین جست و جو برای موادی که استحکام، تطبیق پذیری و مقرون به صرفه بودن را متعادل می کنند، منجر به برجسته شدن راه حل های نوآورانه شده است . بتن تقویت شده با الیاف شیشه GFRC به عنوان شاهدی بر همگرایی فناوری و طراحی است که امکانات معماری را تغییر می دهد. این کامپوزیت مستحکم و با دوام که بتن مسلح از مصالح متداول آن است ؛ قابلیت فرم پذیری و انعطاف پذیری را می توان از خصوصیات آن دانست که به تزیینات و معماری داخلی امتداد پیدا کرده و صداقت کالبدی و معنایی را بازگو می نماید. در واقع GFRC فراتر از پوشش عمل می کند و به صورت همزمان در سه حیطه ی سازه، معماری و معماری داخلی پیوستگی به وجود می آورد. در نگرش کلی ، طراحی ساختمان های پایدار از مصالح پربازدهی است که ماهیتی سازگارتر با محیط زیست داشته و سبب افزایش عمر مفید ساختمان می شود. آنچه در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است ، رویکرد معماری پایدار نسبت به مسائل محیطی در استفاده از کامپوزیت GFRC در معماری داخلی می باشد. که با استفاده از این رویکرد، نسبت به پیامدهای مخرب فعالیت های انسانی بر محیط زیست ، با توجه به برنامه توسعه پایدار، بتوان از این طریق حداقل آسیب زیست محیطی را دنبال داشته باشد. در این میان چگونگی پایدار بودن ساختمان و مولفه های ایجاد کننده پایداری محیط در یک بنا با مزایا، کاربردها و جنبه های فنی چندوجهی GFRC به نقش آن به عنوان یک بازگری محوری در چشم انداز ساخت وساز، مقرونبه صرفه و پیچیده تاکید می شود. که در ابتدا بایستی تعریفی دقیق از پایداری در حوزه معماری و ساختمان انجام شده و مولفه های مختلف آن تدوین شوند. در نتیجه نگارنده با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و بررسی توصیفی به جمع آوری مطالب در حیطه معرفی کامپوزیت GFRC و نقش آن در معماری داخلی پایدار و محیط زیست پرداخته است .کلیدواژه ها
کامپوزیت GFRC، الیاف شیشه ایی ، طراحی داخلی پایدار، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- پایش تغییرات پهنه های آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تحلیل شاخص NDWI
- ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط جدید به جهت ترکیب واحدها برای راه اندازی یک نیروگاه برق آبی در مقیاس بزرگ
- خصوصی سازی مدیریت ریسک در حوزه آب و فاضلاب (مطالعه موردی: شرکت آب وفاضلاب تهران)
- بنچمارکینگ آب واحدهای مسکونی شهری، ضرورت و کاربردها
- شناسایی عوامل موثر بر تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت آب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.